Kraj potrage: Nestali dječak pronađen u Mostaru, otela ga ženska osoba? | HIP.ba

Nakon što je portal crna-hronika.info objavio vijest o nestanku 14-godišnjeg dječaka iz Sarajeva okončana je potraga za istim. Na sreću dječak je pronađen živ i zdrav. U Mostaru.

Podsjećamo porodica Arapović policijskim službenicima prijavila je nestanak mladića prije 3 dana. Mladić je navodno u jutarnjim satima, oko 11h izašao iz porodične kuće i uputio se u nepoznatom pravcu.

Ovako nikad nije uradio čak i kad malo ode da prošeta i malo zakasni, zove da kaže kasnim da se ne brinemo. Evo 3 dana ništa o djetetu ne znam – izjavio je otac nestalog dječaka iz Sarajeva za portal Crna-Hronika.

Sretan kraj trodnevne potrage za dječakom Hamzom potvrdio je otac 14-godišnjeg dječaka za portal Crna-Hronika.

Nakon tri dana sam pronašao svog sina. I vjerujte mi zabranjen mu je izlaz iz kuće, od sad će izlaziti samo sa mnom, bit će pod mojom kontrolom.  Želim da se zahvalim i vama za objavu. Dječak je pronađen u Mostaru, na sreću živ i zdrav. Otišao je sa nekom starijom ženo i sa još dvoje djece. Prva ga je policija pronašla a mi smo oko Starog mosta tražili.

Žena ih dole odvela, vjerovatno ih nečim namamila. I policija u Mostaru je kaznila tu ženu, vjerujte mi sretan sam što je živ i zdrav pronađen. Neka ovo bude opomena za svu djecu i za roditelje, da im se ovako nešto ne desi.” – tvrdi Hamzin otac za portal Crna-Hronika.

hip.ba

Popularno danas