Koncertom nagrađenih završeno 25. Federalno natjecanje učenika i studenata glazbe

25. Federalno natjecanje učenika i studenata glazbe, koje se održavalo u Brotnju od 24. do 27. travnja, završeno je večeras koncertom nagrađenih učenika u dvorani Sveučilišta Hercegovina. Organizator ovog natjecanja je Udruženje/udruga muzičkih/glazbenih i baletnih pedagoga Federacije Bosne i Hercegovine, dok je domaćin mladim glazbenicima iz cijele FBiH bila Osnovna glazbena škola Brotnjo.

Organizacija ovog natjecanja bila je vrlo zahtjevna. Morali smo se jako potruditi da svaki dan natjecanja protekne u najboljem redu. Nadam se da će učenici i profesori ponijeti lijepe uspomene iz našeg Brotnja. Također, nadam se da su se svi protekla četiri dana ugodno osjećali i želim se zahvaliti svima koji su bili u organizaciji. Bilo je teško, ali uvjeren sam da smo bili dobri domaćini – kazao je Jure Sušac, ravnatelj OGŠ Brotnjo na početku koncerta.

Ravnatelj Sušac je također predstavio dio nagrađenih učenika koji su nastupili na koncertu, koji je sadržavao sedam izvrsnih glazbenih nastupa.

Na koncertu su nastupili: Zbor glazbene škole „Franjo Serafin Vilhar“ – Livno, Marko Bulić, harmonika – OGŠ Brotnjo, Niko Sesar, gitara – Glazbena škola Široki Brijeg, Miho Bulić, klarinet – OGŠ Brotnjo, Jelena Vasilj, flauta – OGŠ Brotnjo, Mješoviti zbor Srednje muzičke škole Sarajevo i Djevojački zbor Glazbene škole Široki Brijeg.

U ime organizatora natjecanja na kojem je sudjelovalo više od 1500 sudionika na kraju koncerta riječima zahvale nazočnima se obratio Mustafa Mujbegović, predsjednik Udruge muzičkih/glazbenih i baletnih pedagoga. Iskazavši zahvalu domaćinima na izvrsnom domaćinstvu i svima koji su sudjelovali u organizaciji i provedbi uspješnog natjecanja, predsjednik Mujbegović je istaknuo razmjenu pedagoških iskustava i divne uspomene koje će ponijeti sudionici natjecanja.

The post Koncertom nagrađenih završeno 25. Federalno natjecanje učenika i studenata glazbe appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas