Koja rasa pasa najbolje predstavlja vaš horoskopski znak

Jeste li li se ikada zapitali kako bi horoskopski znak mogao uticati na vaš izbor četvoronožnog prijatelja?

U ovom članku ćemo istražiti zanimljive paralele između horoskopskih znakova i rasa pasa te otkriti koja rasa najbolje odražava vašu esenciju.

Ovan – njemački ovčar
Poput Ovnova, njemački ovčari su hrabri i rođeni vođe. Ovi psi su poznati po svojoj energiji i odlučnosti, baš kao i pripadnici ovog vatrenog horoskopskog znaka.

Bik – bokser
Bikovi su poznati po svojoj upornosti i tvrdoglavosti. Bokser je pas koji odražava ovu snažnu volju i lojalnost, a često se pokazuje kao pouzdan pratilac.

Blizanci – pudlica
Zbog svoje prilagodljive i znatiželjne prirode, Blizanci su najsličniji pudlicama. Pudlice su inteligentne, društvene i uvek spremne za novu avanturu.

Rak – labrador
Poput Rakova, labradori su naročito porodično orijentisani. I jedni i drugi su poznati po svojoj nježnosti, zaštitničkoj prirodi i ljubavi prema domu.

Lav – čivava
Iako su mali, čivave imaju srce lava. Njihova hrabrost, samopouzdanje i kraljevski stav savršeno odgovaraju energiji koju produkuju Lavovi.

Djevica – Border Koli
Djevice su poznate po svojoj metodičnosti i preciznosti. Graničarski škotski ovčar ili Border Koli, poznat kao jedan od najinteligentnijih pasa, savršeno predstavlja ovaj zemljani znak.

Vaga – engleski koker španijel
Vage teže harmoniji i ravnoteži, a umiljati i društveni engleski koker španijel savršen je izbor za ovaj vazdušni znak.

Škorpija – doberman
Škorpije su poznate po svojoj strasti, odlučnosti i zaštitničkom stavu. Doberman je pas koji to odražava svojom odanošću i hrabrošću.

Strijelac – dalmatinac
Strijelci su slobodoumni avanturisti, a savršen pas za njih je aktivni i veseli dalmatinac.

Jarac – rotvajler
Jarci su poznati po svojoj disciplini i snažnoj volji. Rotvajler je idealan predstavnik ovog zemljanog znaka zbog svoje odlučnosti i odanosti.

Vodolija – haski
Vodolije su nekonvencionalne i nezavisni. Sibirski haski odlično predstavlja ovaj znak zbog svoje ljubavi prema slobodi i slobodnom duhu.

Ribe – kovrčavi bišon
Ribe su empatične i vole sanjariti. Zbog toga jako podsjećaju na kovrčavog bišona, poznatog po svom nježnom i osjećajnom karakteru.

aloonline.ba

Popularno danas