back to top

Kino Posušje: Četvrtak i subota i ovoga su tjedna rezervirani za sjajne filmove!


kino posušje: četvrtak i subota i ovoga su tjedna rezervirani za sjajne filmove!
kino posušje: četvrtak i subota i ovoga su tjedna rezervirani za sjajne filmove!

I ovoga tjedna u kinu u Posušju na rasporedu su sjajna filmska ostvarenja!

U četvrtak 14.ožujka i u subotu 16.ožujka u 18:00 sati bit će prikazan film „Lassie: Nove pustolovine“.  Najpoznatiji ovčar Lassie ovoga će puta biti u akciji spašavanja sa svojim najboljim prijateljem Florianom i njihovim novim prijateljima Henrijem, Cleom i malom Pippom. Ovoga puta detektivske vještine škotskog ovčara bit će posebno dobrodošle u rješavanju misterioznog nestanka nekoliko pasa s rodovnikom. Najslavniji od svih ovčara nakon tri godine vraća se na velika platna – s novom uzbudljivom obiteljskom avanturom i nezaboravnim iskustvom za velike i male ljubitelje pasa! Srdačna priča o neraskidivom prijateljstvu između dječaka i njegovog psa škotskog ovčara nastavak je filma Lassie (2020.), temeljenog na poznatom izvornom romanu engleskog pisca i scenarista Erica Knighta.

Istih dana, ali u 20:00 sati, na rasporedu je i film „Cabrini“. Od redatelja filma  „Zvuk slobode” (Sound of Freedom) dolazi biografski film o jednoj od najutjecajnijih osoba na prijelazu u 20. stoljeće: Sv. Franciski Cabrini. Temeljen na istinitoj priči o borbi jedne žene za jednakost, zdravlje i sreću useljeničke siročadi.

Kino u Posušju, četvrtak 14. i subota 16.ožujka, „Lassie: Nove pustolovine“ u 18:00 sati te „Cabrini“ u 20:00 sati.

Objava Kino Posušje: Četvrtak i subota i ovoga su tjedna rezervirani za sjajne filmove! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas