back to top

Kanadsko-hrvatsko društvo Južnog Ontarija ‘Livno 892’ uručilo novčanu donaciju potrebitima u Livnu i Livanjskom kraju

U duhu nadolazećih blagdana, članovi Kanadsko-Hrvatskog društva južnog Ontarija Livno 892 izrazili su svoju ljubav prema rodnom gradu tako što su prikupili 5000 dolara za potrebite u Livnu.
Ova hvalevrijedna inicijativa postala je stvarnost početkom došašća, kada su članovi društva odlučili posjetiti Livno i donirati sredstva Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama – Puž.

Ova velikodušna donacija bit će od neprocjenjive važnosti za rad Udruge s obzirom na brojne aktivnosti koje provode. Članovi Kanadsko-Hrvatskog društva izrazili su želju da svojom gestom pruže podršku zajednici i pokažu da su uvijek spremni pridonijeti dobrobiti svog rodnog kraja.

FOTO: Radio Livno

Emocije su preplavile prostorije Udruge Puž prilikom dolaska Livanjaka iz Kanade. Štićenici udruge srdačno su dočekali svoje sunarodnjake, iskazujući iskrenu zahvalnost i ljubav kroz tople zagrljaje. Gestom dobrote, Kanadski Hrvati iz Livna pružili su ne samo financijsku pomoć, već su i poslali snažnu poruku zajedništva i podrške.

Livanjski Hrvati iz Kanade napravili su prekrasnu gestu i primili najljepšu zahvalu, dajući tako primjer svima kako ne smijemo zaboraviti pomagati, ne samo tijekom došašća, nego i tijekom cijele godine.

Autor: CroExpress/Ivan Novokmet
Datum objave: 05.12.2023.

relax-portal.info

Popularno danas