back to top

Kadeti HVK Jadran Neum i ove godine nastupaju na europskom natjecanju Tomo Tournament

Kadeti HVK Jadran Neum drugi put zaredom na najjačem i najvećem europskom turniru za mlađe uzraste, Tomo Tournament.

Na turniru će ukupno sudjelovati 66 momčadi i 1000 natjecatelja. Turnir traje od 1.-7. travnja u Dubrovniku.
-Ponosni smo što ćemo naš grad i klub drugu godinu zaredom predstavljati na ovako velikoj smotri. Pojavljivanje na turnirima ovih razmjera dokazuje naš kvalitetan rad, iako smo ograničeni s brojem djece, jer dolazimo iz maloga grada, kao i ne postojanje zatvorenog bazena. Sve te lošije stvari, nastojimo predvladati većim radom, kao sto je putovanje više puta u Trebinje tijekom tjedna, kao i suhim treninzima. Ove godine ćemo nastupiti i uz suradnju sa VK Leotar Trebinje, kao kruna našeg zajedničkog rada, gdje kroz pripremne utakmice, ali i uz ustupanje svojih termina na olimpijskom bazenu u Trebinju, pomažu nam u daljnjem rastu i razvoju kako naših članova, tako i kluba, rekao je trener Kristian Njavro.
Kadeti se ove godine nalaze u grupi sa predstavnicima iz Crne Gore, Hrvatske, Italije i Španjolske. Jača grupa nego prošle godine, ali i naši su momci nadamo se bolji nego prošle godine

Objava Kadeti HVK Jadran Neum i ove godine nastupaju na europskom natjecanju Tomo Tournament pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

Popularno danas