KAD TI SRCE SLOME Astrolozi otkrivaju zašto nemate sreće u ljubavi

Vaš horoskopski znak vam može pomoći da otkrijete zašto se vaše srce slama iznova i iznova. Astrolozi otkrivaju zašto nemate sreće u ljubavi.

Ovan

Ovan je definitivno znak sa velikom dobrotom u srcu, ali ta dobrota nije uvijek poznata drugima. Ponekad ste fokusirani samo na sebe i nezainteresirani za dugoročnu predanost i dijeljenje bilo čega u svom životu.

To može biti pravi problem kada tražite potencijalnog ozbiljnog partnera.

Bik
Bik je odan prijatelj, ali je i jako tvrdoglav. Imate problema s otpuštanjem i često ostajete ljuti zbog nekih stvari duže nego što je to potrebno.

Čak i ako je vaš partner priznao da je pogriješio, vi i dalje podgrijevate ljutnju. To je dovoljno da odbije svakog potencijalnog partnera daleko od vas.

Blizanci
Blizanci su slobodne duše. Vama je vrlo teško da se obavežete jednoj osobi, a čak i kada to učinite, imate potrebu da povremeno odlazite i činiti stvari na svoj način.

To može biti nevjerovatno odbojno vašem partneru. Razmislite o potrebama svog partnera prije nego što promenite svoj status odnosa.

Rak
Rak je brižan, ali u vezi on ima tendenciju da bude nametljiv i često guši svog partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa.

Morate razmišljati o prostoru koji je potreban vašem partneru i priuštiti mu ga.

Lav
Lav vas nikada neće prevariti i na mnogo načina to je najbolja stvar koju možete imati u vezi, ali on takođe ima tendenciju biti egoističan i isprazan.

  Aladin Isaković pred Sarajevo: Igrači su svjesni za koji grb igraju, ostavit će srce na terenu

To nikako nisu idealne osobine. Vi se u svemu žestoko trudite da pobedite. Možda ćete se osećati dobro zbog toga, ali to je stvarno iritantno svima oko vas, piše 24sedam.

Djevica

Djevica od svih znakova ima najmanje povjerenja u druge. Vi ste partner koji najvjerovatnije njuška po fiokama vašeg partnera.

Svaka sumnja i ljubomora u vezi apsolutno će ubiti odnos. Morate vjerovati svom partneru, čak i ako je nepovjerenje u vašoj prirodi. Imate više od jedne prirode. Ne povodite se za vašim osnovnim instinktima.

Vaga
Vage su pune nade i vjere. Vi imate tendenciju da odaberete partnere koji zapravo i nisu pravo rešenje za vas i pokušavate da ih promenite i pretvorite u osobe kakve su vam potrebne.

To je katastrofa koja samo čeka da se dogodi. Morate naučiti da odaberete kada je u pitanju vaš ljubavni život.

Škorpija
Škorpija je svakako strastvena, ali ta strast ponekad dovodi do ljubomore i apsurdnog ponašanja.

Ne možete kontrolisati one koje volite. Ne možete biti posesivni prema njima. Odbacite te navike. Držite se dobrih aspekata, odbacite one loše.

Strijelac
Strijelac je vrsta znaka koji jedan dan želi da ode na planinarenje, a sljedeći dan na ronjenje. To može biti zabavno vašem partneru, ali i pomalo naporno.

Zbog vaših visokih očekivanja možete upasti u nevolje.

Ako ste otvorena osoba a vaš partner je introvert, neka ostane kod kuće s vremena na vrijeme. To nije uvreda vašem životnom stilu. Zapamtite da ne može svako biti avanturista kao i vi.

  NE VOLE KONKURENCIJU Tri najljubomornija horoskopska znaka

Jarac
Jarčevi se najteže otvaraju i potrebno im je dosta vremena da počnu da vjeruju njihovim partnerima. Ponašate se kao da vaš partner mora da pravi neke čarobne stvari kojima će zavrediti vaše poverenje.

Povjerenje se ne zarađuje. Nepovjerenje se zarađuje. Nemojte pretpostavljati najgore samo zato što ne možete biti zajedno 24/7. Ljubomora će uništiti svaku vezu vrlo brzo.

Vodolija
Vodolije su pametne. Vi ste tip osobe koja uvijek ima neku dosetku u rukavu. Često može biti zabavno biti s takvom osobom, ali morate imati meru.

Vi imate tendenciju da se prepirete s ljudima, a to može jako brzo ohladiti vašeg partnera.

Ribe
Ribe, kao i Rakovi, imaju tendenciju da budu mahnito emocionalni s vremena na vreme. Ali, Ribe su posebno sklone čežnji za bivšim partnerima.

Vi ne želite biti sami, ali ako još uvek patite za svojim bivšim partnerom, nemojte početi izlaziti s nekim novim.

Morate naučiti da preboljevate bivše ljubavi i ostavite svoj prtljag za sobom pre nego što se povežete sa nekim novim. Ako još uvijek volite bivšeg partnera, niko drugi vam neće biti dovoljno dobar.

KAD TI SRCE SLOME Astrolozi otkrivaju zašto nemate sreće u ljubavi Aloonline.ba.

aloonline.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi