back to top

Jutarnjom tjelovježbom na TRIMUŠI započeo „Mostar Move Week“.

Više od 20 pripadnica ljepšeg spola jutros su od 6 sati vježbale u prirodi zahvaljujući Ivani Džidić, diplomiranoj profesorici sporta i certificiranoj trenerici basic PRO coach sustava vježbanja.

Od Ivane smo saznali kako je došla na ovu zanimljivu ideju? Za koga su namijenjeni jutarnji treninzi na otvorenom, te kakve su povratne informacije od sudionica treninga?

Već šest godina vodim treninge za žene u dvorani , dok sam s treningom u prirodi krenula prije tri godine. Jedan od razloga kako sam došla na ideju jutarnjih treninga u prirodi su i izgovori koje svakodnevno čujem, a to su obveze i manjak vremena za sebe, a za trening u 06:00 najvažnije je ustati ranije doći na trening i početi dan na najbolji mogući način.

Jutarnjom tjelovježbom na TRIMUŠI započeo „Mostar Move Week“.

Ja sam osoba koja ustaje rano, moj dan počinje u 05:00 i to treningom, pa zašto ne ponuditi i drugima da osjete benefite treninga u prirodi. Trening u prirodi namijenjen je svim ženama koje vježbom žele dovesti sebe do idealne forme, ne misleći samo na tjelesni izgled, ono što želim jeste da žene imaju samopouzdanje i da budu svjesne da su sposobne pomjerati granice, da vjeruju i da se osjećaju dobro u svom tijelu.

I ako nestvarno zvuči kada nekom kažete da treniramo u 06:00, ali ako dođete u to vrijeme na Trimušu sigurno ćete vidjeti bar 20 žena kako aktivno započinju dan treningom i smijehom. Mislim da je to najbolji odgovor koliko je prihvaćena moja ideja kod pripadnica ljepšeg spola.

Daljni planovi su kao i do sada aktivno promovirati zdrav načina života, educirati se i pomagati drugima, motivirati ih da mijenjaju loše životne navike i krenu brinuti o sebi i svom zdravlju.

Dovoljno razloga za pokrenuti se i sudjelovati u nekoj od aktivnosti u sklopu Mostar Move Week-a. Potpuni program možete vidjeti na www.kinezis.ba ,dok sa Ivanom u sklopu ovoga tjedna možete besplatno vježbati još u srijedu i petak u 06.00h.

jutarnjom tjelovježbom na trimuši započeo „mostar move week“.
Jutarnjom tjelovježbom na TRIMUŠI započeo „Mostar Move Week“.

The post <strong>Jutarnjom tjelovježbom na TRIMUŠI započeo „Mostar Move Week“.</strong> appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

javno.ba

Popularno danas