back to top

Jure i Mate predstavljaju “Njemačko-hercegovački rječnik”

Dragi naši!😃

Predstavljamo Vam naš novi projekt, “Njemačko-hercegovački rječnik”!
Teme kojima se bavimo već više od 7 godina su dijaspora, njemački jezik, odlasci i dolasci iz Njemačke i ostali humoristični i kreativni sadržaj. Da ne duljimo puno o onome što svi odavno znate, ovog puta naše teme pretvaramo u fizički oblik, u mali rječnik u kojem možete naći naše domaće izraze prevedene na njemački jezik.😃

Njemačko-hercegovački rječnik je nešto što već nekoliko godina imamo ideju i želju napraviti, čekali smo pravo vrijeme za to i sada Vam s ponosom predstavljamo naš rječnik!😊

Odličan poklon za prijatelja, rođaka, brata, sestru itd. Bilo koga tko odlazi trbuhom za kruhom, i ne samo za njih, nego za sve one koji se žele dobro nasmijati i podržati naš novi projekt!

S našom novom epizodom donosimo njemačko-hercegovački rječnik!
Također, ne manje važna i bitna stvar za nas, ovom epizodom vam predstavljamo našeg novog i stalnog člana kanala Jure i Mate! Naš kolega i veliki prijatelj @pereeranovic iz vedra neba dolazi u našu seriju! Većina Vas poznati će ga po Splići iz naše Balkanike. Velika nam je čast, zadovoljstvo i izazov igrati s profesionalnim i vrhunskim glumcem kao što je Pere.
Velike zahvale također i našoj baki Ruži koja je po prvi puta dala pečat našoj čuvenoj babi Anđuki! Ružo hvala ti na volji i trudu!

Pere hvala ti i dobrodošao!

Cvajhundad fom place = dvista smista

Nama najdraža izreka iz ovog rječnika, a vjerujemo da ćete i Vi pronaći Vama najsmješniju i omiljenu izreku prevedenu na njemački!
Da ne duljimo – ekipa, uživajte u novoj epizodi koja definitivno podsjeća na stari format Jure i Mate i trajanja epizoda više od 15 minuta!

Naručite njemačko-hercegovački rječnik i naučite njemački preko noći!
Rječnik naručite na prodajnim mjestima sa slike ili u inbox našeg instagram profila Jure i Mate (dostava unutar BiH)

Ekipa, hvala Vam u ime cijelog našeg tima! Uživajte kao što smo i mi uživali u stvaranju ovoga projekta, nama posebno draga!

Zdravko, Pere i Luka💙

Oglasili su se na svom facebook  profilu.

Video možete pogledati klikom na

 

livnovine.com

Popularno danas