back to top

Jun će donijeti finansijski uspjeh i ljubavni sreću ovom znaku

Jedna od najpoznatijih ruskih astrologinja Tamara Globa nedavno je naglasila koji će znak Zodijaka biti najveći srećnik u junu 2024. godine. Ako vjerujemo zvijezdama, nadolazeći mjesec donijet će posebnu sreću Vagama!

Horoskop za juni donijet će najviše radosti Vagama, a Globa ističe da konačno mogu odahnuti i prepustiti se sretnom toku sudbine.

Vage očekuje nevjerovatan uspjeh, posebno na polju finansija. Ne samo da će novac dolaziti u njihove ruke, već će se i ljubav pojaviti na vidiku za slobodne Vage. Juni će biti toliko povoljan i uspješan za njih, da će sreća dosegnuti i njihove najbliže.

Kreativni Vage, odnosno svi oni koji se bave umjetnošću, bit će posebno blagoslovljeni materijalnim bogatstvom i očekuju ih velike honorarije. Juni će biti mjesec pun inspiracije i novih, sjajnih ideja za njih. Ipak, i za ostale Vage dolazi vrlo stabilan i uspješan finansijski period.

Merkur će se zadržati u devetom polju horoskopa Vaga sve do 17. juna, što znači da će im se otvoriti nove poslovne mogućnosti. Moguća su kratka poslovna putovanja ili odmor radi promjene okoline. Vage trebaju obratiti pažnju na pravne aspekte i važne dokumente, a možda će čak započeti neku međunarodnu suradnju.

Nakon 17. juna, Merkur će se premjestiti u 10. polje, što znači da će se Vagine ambicije povećati. Postat će odlučnije i posvećenije karijeri. Vaše odgovornosti i vještine bit će posebno cijenjene od strane uprave, što znači da bi moglo doći do povišice ili bonusa.

Slobodnim Vagama sigurno predstoje romantični susreti i zanimljiva poznanstva, pa čak i romantične veze s ljudima druge kulture ili nacionalnosti koje su upoznali na putovanjima, studiranju ili preko interneta. Ako već imate partnera, astrolozi preporučuju romantična putovanja ili boravak u prirodi kako biste postigli harmoničniji odnos. Ako ste već dugo u vezi, vrijeme je za razgovor o budućnosti, prenosi Žena Blic.

BONUS VIDEO:

Izvor: ( aloonline.ba / Mostarski.info )

Popularno danas