JUL ĆE OBILJEŽITI NOVAC ZA OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE Sjajne prilike dolaze baš njima, pogledajte da li ste među srećnicima!

Jul će obilježiti retrograni Neptun, ali još uvijek će biti uticajna i Venera. Astrolozi su analizirali kakav će biti položaj planeta i zvijezda i ostali koji znakovi imaju najviše šanse da iskoriste svoje šanse i da se obogate.

Lav i Ovan

Iako je počeo retrogradni Neptun i može da izazove velike finansijske probleme, kao i poteškoće na poslu, Ovna i Lava će zaobići ove nevolje. Razlog je jednostavan – Neptun ima najmanje uticaja upravo na predstavnike ovih znakova. To ne znači da neće uopšte biti negativnog uticaja, već da će biti zanemarljiv. To znači da ćete imati svoje šanse za povećanje blagostanja, a na vama je da li ćete ih iskoristiti ili ne.

Ribe, Bik i Vaga

Uprkos retrogradnom Merkuru, ova tri znaka nastavljaju svoj pohod ka finansijskom vrhu zahvaljujući Veneri. Ona će vam dati mnogo pozitivne energije koju možete da iskoristite kako biste uvećali svoje blagostanje.

Ribe će imati prilike da ostvare dobre rezultate u svojim kreativnim poslovima, da sprovode nove ideje koje će biti profitabilne.

Biku se u ovom mjesecu savjetuje ulaganje, prije svega u nekretnine, kao i u hartije od vrijednosti.
Vaga će moći da se nosi sa svim izazovima koji budu nailazili. Ako ste tokom juna imali finansijskih problema, u julu će vašim problemima doći kraj. Bitno je samo da ne odustajete i da idete naprijed.

  Uređenje malog prostora - ideje i rješenja

 

JUL ĆE OBILJEŽITI NOVAC ZA OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE Sjajne prilike dolaze baš njima, pogledajte da li ste među srećnicima! Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rabija
Rabijahttp://www.tnt.ba
Rabija je multimedijalna novinarka na medijima tnt grupacije. Za biznis portal poslovne.com prati aktuelne biznis vijesti.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi