back to top

JEDAN OD JEDINIH: Novak jedinstven u finalu Davis Cupa!

Iako je Novak Đoković u noći između nedjelje i ponedjeljka trijumfirao na US Openu svladavši u finalu Danila Medvedeva, on je već danas bio na treningu reprezentacije u Valenciji, gdje će nastupiti u prvoj fazi završnog turnira. Davis Cupa.

U međuvremenu se uspio naći na balkonu ispred Skupštine Srbije i proslaviti svoj uspjeh zajedno s košarkašima koji su u istom vremenskom intervalu također oduševili naciju velikim uspjesima.

Koliko je naš as neumoran govori i činjenica da je na završnom turniru Davis Cupa jedini tenisač iz TOP 10 s ATP liste, kada se uzmu u obzir sve skupine, a ne samo ona organizirana u Valenciji .

Važnost nastupa najboljeg na svijetu istaknuo je i Feliciano Lopez, direktor natjecanja u Valenciji, ali i finala u Malagi.

Osvojio je 24. Grand Slam naslov i odmah je došao igrati za svoju reprezentaciju. Tako se poštuje ovo natjecanje, Novak je najbolji primjer. Jako smo mu zahvalni što je došao, ali također je važno da ljudi vide što Davis Cup znači za igrače i za svijet tenisa. Činjenica da je došao netko poput Novaka dovoljno govori o tome koliko drži do svoje riječi, ali ističe kako ovo natjecanje izaziva nevjerojatne emocije koje i on želi ponovno doživjeti.oduševljen je Lopez.

Đoković bi trebao igrati u sljedećem dvoboju protiv Španjolske, kao i protiv Češke u posljednjem kolu skupine, dok su na startu njegovi suigrači maksimalnim rezultatom slavili protiv Južne Koreje.

www.sportskacentrala.comjavno.ba

Popularno danas