Javni pozivi Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom FBiH

Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom FBiH raspisao je dva javna poziva. Riječ je o Javnom pozivu za dodjelu novčanih poticaja u 2023. godinu za novo zapošljavanje osoba sa invaliditetom te o Javnom pozivu za dodjelu sredstava za financiranje i sufinanciranje programa održivosti zaposlenosti osoba sa invaliditetom u 2023. godini.

Poslodavci koji žele zaposliti osobe sa minimalno 60% invaliditeta, kao i osobe sa invaliditetom koje imaju potrebu za zapošljavanjem/samozapošljavanjem mogu javne pozive pročitati u cijelosti u priloženim dokumentima.

Dokumenti:

– Javni poziv za dodjelu novčanih poticaja u 2023. godinu za novo zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Javni poziv za dodjelu sredstava za financiranje i sufinanciranje programa održivosti zaposlenosti osoba sa invaliditetom u 2023. godini

The post Javni pozivi Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom FBiH appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas