Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na dodjelu jednokratnih novčanih pomoći za sufinanciranje troškova sahrana pripadnika braniteljskih populacija

Federalno ministarstvu za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata objavilo je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na dodjelu jednokratnih novčanih pomoći za sufinanciranje troškova sahrana i dženaza pripadnika braniteljskih populacija za 2023. godinu.

Zahtjevi po Javnom pozivu za ostvarivanje prava na dodjelu jednokratnih novčanih pomoćiza sufinanciranje troškova sahrana i dženaza pripadnika boračkih populacija za 2023. godinu podnose se Ministarstvu zaključno sa 31.12.2023. godine, putem pošte ili osobno na adresu:

Federalno ministarstvo za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata/
Federalno ministarstvo za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata,
ul. Hamdije Ćemerlića br. 2, 71000 Sarajevo,

sa naznakom:

„Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na dodjelu jednokratnih novčanih pomoći za sufinanciranje troškova sahrana i dženaza pripadnika boračkih populacija za 2023. godinu, utvrđenog Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2023. godinu “.

Obrazac zahtjeva za sahrane i dženaze pripadnika boračkih populacija će biti objavljen na web stranici Ministarstva (www.fmbi.gov.ba), a isti će se moći preuzeti i u prostorijama Pisarnice Ministarstva.

Dokumenti:
Javni poziv

 

The post Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na dodjelu jednokratnih novčanih pomoći za sufinanciranje troškova sahrana pripadnika braniteljskih populacija appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas