Javni poziv za najam štandova u sklopu manifestacije Božić u Posušju 2023.

Bliži nam se vrijeme zajedništva, veselja i darivanja – vrijeme Adventa i Božića. I ove godine Općina Posušje organizira manifestaciju Božić u Posušju, a nadamo se da će te je i Vi obogatiti svojim sudjelovanjem.

Stoga upućujemo Javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda o iskazivanju interesa za obavljanje ugostiteljskih, trgovačkih, uslužnih i sličnih djelatnosti na tipskim štandovima tijekom božićnog sajma koji se organizira u sklopu ove manifestacije.

Vrijeme održavanja: od 21.12. do 24.12.2023. godine.

Na javnoj površini – Trgu hrvatskih branitelja, postavit će se tipski drveni štandovi ovisno o iskazanom interesu. Sa zainteresiranim ponuditeljima sklopit će se ugovor o sudjelovanju u manifestaciji Božić u Posušju 2023. Tijekom održavanja manifestacije bit će postavljene kutije za prikupljanje novčanih priloga u humanitarne svrhe. Štandovi za zainteresirane izlagače neće se naplaćivati, s tim da su izlagači obvezni 10 % od ukupnog prihoda donirati u humanitarne svrhe u sklopu ove manifestacije. Svi prihodi prikupljeni na ovaj način bit će donirani Caritasu biskupije Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan.

Općina Posušje snosi troškove postavljanja, elektrifikacije i ostalih energenata, sukladno djelatnostima zainteresiranih ponuditelja. U slučaju većeg interesa od broja štandova, organizator zadržava pravo izbora izlagača.

Pri odabiru izlagača, organizator će se voditi sljedećim kriterijima:

  • mjesto obavljanja djelatnosti (prednost kandidatima s područjima općine Posušje)
  • vrsta proizvoda (prikladniji uz tematski događaj imaju prednost)
  • redoslijed prijave

Točna satnica održavanja sajma će se odrediti naknadno. Svi izlagači obvezni su iznajmljeni prostor održavati čistim.

Prijave se dostavljaju putem elektronske pošte: [email protected]  ili na portu Općine Posušje.

Javni poziv je otvoren do 27.11.2023. godine.

Prijavnicu za sudjelovanje na manifestaciji Božić u Posušju 2023. možete preuzeti OVDJE.

Objava Javni poziv za najam štandova u sklopu manifestacije Božić u Posušju 2023. pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas