Javni poziv iz Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije

Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije  objavilo je JAVNI POZIV za  odabir korisnika namjenskih sredstava Naknada za okoliš za 2023. godinu na poziciji Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava za projekte/programe za raspodjelu sredstava utvrđenih u Proračunu Hercegbosanske županije za 2023. godinu,  na poziciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša „Ostale potpore – sredstva za zaštitu okoliša“  iz Naknada za zaštitu okoliša za 2023. godinu, a koja se odnose na sufinanciranje projekata i programa upravljanja otpadom u ukupnom iznosu od 470.000,00 KM. Cilj je poboljšanje usluga prikupljanja otpada, povećanje stupnja recikliranja i poboljšanje komunalne infrastrukture.

Prijava projekta/ programa na Javni poziv podnosi se na prijavnom obrascu, koji se može preuzeti, zajedno s Javnim pozivom i Pravilnikom o utvrđivanju uvjeta za provođenje javnog  poziva, odlučivanju o izboru korisnika, raspodjeli sredstava i praćenju namjenskog  korištenja sredstava naknada za okoliš  za 2023. godinu,  na poveznici: Javni pozivi – Vlada Hercegbosanske županije (vladahbz.com)

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv je 30 dana od dana objave na web stranici Vlade Hercegbosanske županije

 

Vlada HBŽ

Objava Javni poziv iz Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas