back to top

JANIĆ NAKON OSVOJENOG TITULA: Sada kreće lavina, Željko ide na F4, nogomet u usponu

Odbojkaši Partizana večeras su drugim prekidom završili finalnu seriju protiv Vojvodine u Novom Sadu i osvojili naslov nakon 12 godina bez poraza.

Time je prekinuta dominacija suparnika u finalu koji je bio prvak posljednjih šest godina.

Trener Partizana Bojan Janić pokušao je objasniti koliko je uživao u sezoni.

Sve što bih rekao je suvišno. Žao mi je što je ova sezona gotova. Uživali smo i kad je bilo teško i kad je bilo lijepo. Sav naglasak treba staviti na dečke. Osvojili su tri trofeja, napravili su fenomenalnu stvar. Moram im skinuti kapu. Imaju odličan karakter, nikada ne padaju i ne odustaju. Bilo je dosta priče tijekom sezone, nervoze, rada, ružnih riječi… Sve kako bi izdržali sav taj pritisak. Volio bih da tako nastavi još tri godine. Bilo je tako lijepo raditi s njimazablistao je trener Partizana i bivši reprezentativac naše zemlje.

janić nakon osvojenog titula: sada kreće lavina, željko ide na f4, nogomet u usponu
JANIĆ NAKON OSVOJENOG TITULA: Sada kreće lavina, Željko ide na F4, nogomet u usponu

Osvrnuo se i na cijelu Partizanovu obitelj, s obzirom na to da u posljednje vrijeme ni u jednom sportu nije bilo puno naslova.

Sada kreće lavina, Željko će na final four, Nogomet će kad-tad ustati. Za mene je sve ovo vrlo osobno, jer sam veliki navijač Partizana. To se ne može ni s čim usporediti, tim više što je SD bio u kriziistaknuo je Janić.

Iznio je i stav da je ovo najjača liga u posljednja dva desetljeća.

Nismo bili favoriti na početku, Vojvodina je uložila velika sredstva. Bilo je to jako teško prvenstvo, najjača liga u zadnjih deset-20 godina. Stoga naš naslov ima još veću težinusmatra Janić.

<a href="https://www.sportskacentrala.com/2023/04/25/janic-posle-osvojene-titule-sad-krece-lavina-zeljko-ce-na-f4-Fudbal-se-dize/”>Sportska centrala

javno.ba

Popularno danas