back to top

Izviđač dočekuje Dinamo iz Bukurešta

U utorak, 28.studenog rukometaši Izviđača igraju utakmicu 5.kola Europa lige, u goste skautima stiže Dinamo iz Bukurešta. Kako je riječ o posljednjoj „domaćoj“ utakmici u Europa ligi jasno je da skauti žele ostaviti što bolji dojam i „popraviti sliku“ iz prve utakmice u Bukureštu. Tim povodom u klubu je upriličena tiskovna konferencija na kojoj su govorili voditelj momčadi Nedan Zovak, trener Toni Čolina i vratari Haris Suljević i Aldin Alihodžić.

Voditelj momčadi Nedan Zovak je ukratko predstavio sutrašnjeg protivnika Izviđač Agrama, riječ je o momčadi koju nazivaju i druga Barcelona jer su čak petorica igrača stigla iz Barce, a i stručni stožer je uglavnom „španjolskog štiha“. Tu je još nekoliko poznatih internacionalaca, a ovog ljeta je stigao i hrvatski reprezentativac Luka Cindrić. Zovak je još jednom zahvalio publici na velikoj posjeti i podršci, sponzorima koji prate klub, od glavnog sponzora pa do svih ostalih, a velika zahvala Gradu Ljubuškom i gradonačelniku na osiguranju uvjeta za igranje, te još jednom pozvao navijače da dođu u što većem broju.

Trener Čolina je govorio o nekim segmentima u igri koje treba popraviti, o razlozima velikog poraza u prvoj utakmici i o tome kako se postaviti na sutrašnjoj utakmici jer je uvjeren da Izviđač može puno bolje od pokazanog. Kako ovaj tjedan dolazi i prvenstvena utakmica s Goraždem trener je naglasio da ne treba posebno motivirati igrače jer je u prošlom prvenstvu Izviđač visoko poražen u Goraždu pa treba uzvratiti, a u pobjedu i uspješan niz u prvenstvu ne sumnja.

Vratari Suljević i Alihodžić napominju da je jako bitan dobar ulazak vratara u utakmicu i podrška s tribina što se vidjelo i na utakmicama protiv Fuchsea (Suljević) i Chamberryja (Alihodžić). I oni su poslali poruku navijačima da dođu na utakmicu, a za Goražde ne sumnjaju u pobjedu Izviđača.

Utakmica Izviđač – Dinamo igra se u utorak, 28.11.2023.godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 18,45 sati.

Mile Kraljević i Tigran Delić

Objava Izviđač dočekuje Dinamo iz Bukurešta pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Popularno danas