Izgrađen kanalizacijski sustav i obnovljena prometnica u Rudarskoj ulici

Obnova prometnice u Rudarskoj ulici u Čitluku danas je završena. Djelatnici tvrtke Kopex Dodig d.o.o. Čitluk prometnicu su obnovili od križanja sa Ulicom kralja Tvrtka do spoja s magistralnom cestom M 17.4, a obnova prometnice uslijedila je nakon što je u Rudarskoj ulici izgrađen kanalizacijski sustav.

Projekt izgradnje kanalizacijskog sustava i obnove prometnice financirala je Općina Čitluk, za koju je projekt izgradnje sekundarne kanalizacijske mreže u Rudarskoj ulici bio jeka važan zbog spajanja novih korisnika na kanalizacijsku mrežu, kao i uvezivanja kanalizacijske mreže naseljenog mjesta.

Nakon izvođenja radova vezanih za izgradnju kanalizacije izvršena je cjelovita sanacija prometnice s ciljem povećanja sigurnosti i udobnosti svih sudionika u prometu.

Valja napomenuti kako je u ranijem razdoblju kanalizacijski ustav izgrađen u Ulici kralja Tvrtka, nakon čega je isto učinjeno i u Rudarskoj ulici te da se cjelokupni projekt izgradnje kanalizacijskih sustava u navedenim ulicama uklapa u Integriranu strategiju razvoja općine Čitluk za razdoblje 2019. – 2027. godine.

 

The post Izgrađen kanalizacijski sustav i obnovljena prometnica u Rudarskoj ulici appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas