Ivanović prije Asvela: Nema opravdanja, neke stvari se moraju promijeniti

Crvena zvezda će u četvrtak od 19 sati igrati protiv Asvela, u utakmici u kojoj će na klupi debitovati Duško Ivanović.

Istupio je pred novinarima prije ove utakmice, a prvo pitanje odnosilo se na vijest da je trening u utorak trajao od 17 do 22 sata.

Radili smo do pola dvanaestuz osmijeh je rekao Ivanović.

Govorio je o prvim dojmovima rada s ekipom.

Dečki imaju predispozicije za rad, kao što sam već vidio – žilavi su. Ono što sam primijetio u prethodnim utakmicama i za ova dva treninga treba strpljenja i vjere. Da ga imaju sutra, puno bi nam pomoglo. Nisam se puno trudio mijenjati, jer ne bi imalo nikakvog učinka. Neki detalji se moraju promijeniti, u obrani i napadu, ali strpljenje i vjera su na prvom mjestu.

U Zvezdi ga je čekao Luka Vildoza s kojim je surađivao u Baskoniji.

Njemu će biti lakše, jer zna o čemu se radi i može pomoći dečkima, da sve ide brže. To su pravi profesionalci i sve će to brzo prihvatiti. Nedostaje vremena, ali tako je kako je, nema izgovora.

Za kraj je Ivanović analizirao momčad Asvela.

Momčad koja igra vrlo brzo, agresivno u tranziciji, u situacijama jedan na jedan… Imaju veliki broj igrača koji mogu riješiti situacije jedan na jedan, Košarkaše koji imaju izvanredne postotke šuta za tricu i Fal koji je dominantan u reketu. Oni izvrsno koriste kvalitete koje posjedujuzavršio je novi strateg Crvene zvezde.

Sportska centrala

javno.ba

Popularno danas