Ivan Martić Ivica novu pjesmu “Ja sam sokol” posvetio svima koji su otišli “trbuhom za kruhom” – audio

„Proveo sam život tamo u tuđini, sad se evo vraćam svojoj djedovini“, stih je iz pjesme „Ja sam sokol“ Ivana Ivice Martića, a koja je posvećena svima onima koji su napustili svoju domovinu i otišli “trbuhom za kruhom”.

Martića smo ugostili u programu Radija Ljubuški, u naš studio došao je u pratnji glazbenog suradnika Nenada Nene Čubrila, te su predstavili ovu najnoviju pjesmu.

Iza zabavnog, plesnog ritma pjesme krije se značajna priča inspirirana čovjekom koji je 35 godina proveo u dijaspori, a zatim se odlučio vratiti u svoju domovinu.

Martić ističe kako je njegova nova pjesma sjajno primljena od publike, a pokazuju to i brojni pohvalni komentari na društvenim mrežama.

„Dugo godina pratim Ivana Martića Ivicu. Glazbenik koji pjeva iz srca i duše… Malo je takvih izvođača koji su se u pjesmama posvetili svom rodnom kraju i domovini, a Ivan je u dosadašnjim pjesmama rekao sve što srce želi.  Ova nova pjesma je odlično odrađena. Glazba je predobra, tekst i aranžman izvrsno posloženo…“ samo je jedan od komentara na videoservisu Youtube

Kako je ranije pojasnio Martić, iza ove pjesme krije se stvarna životna priča o čovjeku koji se odlučio iz tuđine vratiti na rodnu grudu.

“Mi smo bili inspirirani njegovim povratkom, pa smo napravili tu pjesmu koja je stvarno autentična, kao i čitava priča. Iza tog lika stoji taj jedan čovjek koji se vraća, i koji je stvarno poželio svoju domovinu, da se vrati u mjesto gdje je rođen. Tamo se sada vratio, kao i cijela njegova obitelj. Radi se o jednoj priči koja je stavljena u pjesmu i spot” , podijelio je Ivan Martić Ivica.

  Izvlačenje na Kravici: Pogledajte rezultate ždrijeba Davis Cupa

On dodaje kako je s ovom pjesmom ujedno htio i utjecati na sve one Hrvate koji su raseljeni diljem svijeta da se, ili vrate u domovinu, ili barem da se odluče posjećivati rodnu grudu i dio odmora provoditi u rodnom kraju.

Inače, Ivan Martić Ivica na hrvatskoj estradnoj glazbenoj sceni prisutan je preko 20 godina i kontinuirano prisutan u medijskom prostoru (Dobro jutro Hrvatska, (Lijepom našom, HRT2, CMC TV itd.).

Do sada je snimio 50-tak svojih pjesmama i 30 video spotova.

Nedavno je potpisao ekskluzivni ugovor za Croatia Records. Osim novih pjesama na novom izdanju naći će se i one koje su obilježile njegovu dosadašnju karijeru koja traje već 17 godina.

„Planiramo objavljivati nove pjesme svaki mjesec pa ćemo početkom 2023. godine promovirati čitav album koji će biti kombinacija novih i starih pjesama“ istaknuo je ranije Martić.

S Martićem i Čubrilom smo u programu Radija Ljubuški popričali i o najnovijoj pjesmi „Ja sam Sokol“, ali i o drugim pjesmama koje će se naći na novom albumu.

Poslušajte razgovor s Martićem i Čubrilom

Ivan Herceg / Radio Ljubuški

Objava Ivan Martić Ivica novu pjesmu “Ja sam sokol” posvetio svima koji su otišli “trbuhom za kruhom” – audio pojavila se prvi puta na Radio Ljubuški.

radioljubuski.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rahela
Rahelahttps://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
spot_img

Popularno danas

Opčine i gradovi