Iva Krišto: Osobno, kao žena, političarka, Livanjka, dajem punu podršku Borjani Krišto!

„Zahvaljujem“ portalu Relax-Livno što je fokus predizborne kampanje prebacio na mene koja niti sam kandidat na izborima, niti na bilo koji način sudjelujem u kampanji za ove izbore. Pa kad ste već usmjerili reflektore prema meni poručujem Vam slijedeće:

Kao vijećnica ispred stranke HDZ 1990 u Gradskom vijeću Grada Livna već 10 godina, od toga zadnjih šest kao predsjednica kluba vijećnika HDZ 1990, nekad manje, nekad više uspješno trudila sam se djelovati u interesu svojih sugrađana i svoga voljenog grada.

Na žalost, zadnje dvije godine HRS i pojedinci u HDZ 1990  čine sve kako bi zakočili bilo kakvu aktivnost u gradu Livnu. Počesto imam dojam kao da su moje kolege vijećnici u vijeću Tomislavgrada, a ne Livna. Upravo je to i razlog zašto na ovim izborima nisam željela sudjelovati.

Na žalost, moja stranka HDZ 1990 u Livnu se pretvorila u sve ono što smo godinama drugima spočitavali: pretvorila se u stranka uhljeba, krupnog kapitala…

Više se janjaca u ovoj kampanji pojelo, plakata polijepilo, novaca rasulo nego u svim kampanjama HDZ 1990 HBŽ od njenog nastanka. Od kuda toliki novac za kampanju?

Mislite da investitori u kampanju financiraju je zbog političkih stavova HDZ1990? Ne budimo djeca.

Predsjednik HDZ 1990 Ilija Cvitanović dao je podršku Borjani Krišto, kandidatkinji HNS-a za članicu predsjedništva, kao i sve ostale stranke HNS-a.

Predsjednik Središnjeg odbora HDZ 1990 Nediljko Rimac ne daje joj podršku. On valjda podržava Komšića, možda Bećirovića ili Izetbegovića, … Tko će znati, sve su to lokalnom HDZ1990 bliske stranke. Ne razumijem tu vrstu politike.

  ALCARAZ IZA SEBE OSTAVIO VELIKANE I OSVOJIO US OPEN: OVO SAM SANJAO KAO DIJETE

Osobno, kao žena, političarka, Livanjka, dajem punu podršku Borjani Krišto!  

Žena je to koja se uspješno bori u nemilosrdnom svijetu politike, usprkos našem livanjskom jalu i zavisti. Kao i većina Livanjki i Livnjaka, da živi bilo gdje drugo vjerojatno bi bila i uspješnija…

Iva Krišto, vijećnica u Gradskom vijeću grada Livnarelax-portal.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Opčine i gradovi