back to top

Info susret o zajedničkom fondu Općine Posušje i USAID projekta “Diaspora Invest”

USAID projekat “Diaspora Invest” u suradnji sa Općinom Posušje organizira info-sesiju u okviru koje će se predstaviti Lokalni investicijski fond, nastao povezivanjem sredstava naše lokalne zajednice i USAID-ovog fonda. Ova suradnja je potvrda transparentnog i odgovornog upravljanja sredstvima za našu zajednicu, a istovremeno je i prvi primjer dobre prakse fokusa prema investicijama povezanim sa našom dijasporom.

Lokalni fond će sufinancirati kompanije koje nisu starije od 3 godine (d.o.o., d.d.), koje imaju dokazivu poslovnu vezu (suvlasništvo ili neka forma biznis partnerstva) sa našom dijasporom ili ljudima koji su se vratili u našu zemlju u posljednjih 5 godina.

 Aplikaciji možete pristupiti na grant.diasporainvest.ba.

 Poziv je otvoren tijekom cijele godine, a ova info-sesija je prilika da saznate sve o procedurama i pravilima vezanim za pristup sredstvima.

 “Radujemo se susretu i vidimo se na info susretu: 27.03.2024. u 13:00 sati, Općinska vijećnica II. Kat, Fra Grge Martića 30, Posušje”, priopćeno je iz Općine Posušje.

Objava Info susret o zajedničkom fondu Općine Posušje i USAID projekta “Diaspora Invest” pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Popularno danas