INDIJSKI ASTROLOZI NAJAVILI 3 horoskopska znaka na udaru sudbine

Donosimo koja tri znaka čekaju životne lekcije u oktobru 2023. godine, nakon kojih više ništa neće biti isto.

BLIZANCI

Oktobar će vam biti težak, pa je potrebno da vjerujete sebi i svom iskustvu koje može da vas izvuče iz svake krizne situacije. Oslonite se na šarm koji vam je mnogo puta pomogao da se zaštitite, bez obzira na to koliko je jaka oluja u kojoj se nalazite. Mnogi Blizanci su emocionalno napeti, osjećate da se mnoge stvari u vašem životu privode kraju, iako je u stvari to samo novi početak. Učenje je jedino što se računa, oslobodite se svega što vas sputava i dozvolite sebi da napredujete na svim poljima. Kada ovo naučite i razumijete, pred vama će se otvoriti cio novi svijet, a vi ćete se pitati čega ste se toliko plašili.

LAV

Ovo je vrijeme provjera i ravnoteže, balansiranja davanja i uzimanja. Ako osjećate da vam je srce blokirano, to je znak da morate da se promijenite. Ne može da očekuje da uzimate sve vrijeme, imate sve na raspolaganju i zovete, a da ništa ne date zauzvrat. To ne radi tako. Ovog oktobra upoznaćete moć lijepe riječi i davanja, osjećaj kada nekome pomognete ne očekujući ništa zauzvrat. Vjerujte mi, nikad nije kasno da napravite promjene na bolje koje neće ugroziti vaše dostojanstvo i integritet, naprotiv. Naučite da rastete u davanju i shvatite da nije sve u novcu i materijalnoj imovini, ma koliko vam oni bili privlačni.

STRIJELAC

Mnoge situacije u životu ostavljate nedovršenim, jednostavno zato što vam je dosadno i potrebna vam je promena. Neriješene veze, posebno one emotivne, imaju tendenciju da se vrate kada to najmanje očekujete. Ovog oktobra osjetićete na svojoj koži snagu karme i isplatu karmičkih dugova. Sve što ste nekada nepromišljeno činili drugima, sada se isplati. Udaraće sa svih strana tako da nećete znati gdje je lijevo, a gdje desno. Rješenje je da sebi priznate sopstvene greške i neuspjehe, da tražite oproštaj da biste imali otvoren i jasan put. Bježanje vam neće pomoći, jer gdje god da krenete ne možete pobjeći od sebe. S druge strane, isceljenje može biti presudno, pa čak i neophodno za vas da više slušate svoje srce umjesto um.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas