Humanitarna akcija i koncert za Dragicu Bošković: ”Ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav”

Posušje je malo mjesto velikoga srca, i to se dosada pokazalo u brojnim prilikama. Evo nas u novoj situaciji u kojoj želimo i možemo pomoći.

Dragica Bošković je članica HKUD-a „Zora“ Struge – Čapljina i djevojka člana klape Zvizdan i HKUD-a Fra Petar Bakula, Hrvoja. Dragica se bori protiv autoimune bolesti zbog koje se mora podvrgnuti drugoj operaciji, rehabilitaciji i liječenju.

U travnju 2022. uspješno je provedena prva operacija, no troškovi ovog postupka i rehabilitacije iznose oko 30.000 KM i njezina obitelj i prijatelji su prikupili novac potreban za prvu operaciju. U ove troškove nije uključena posebna terapija i prehrana koju Dragica mora koristiti.

Termin druge operacije kod dr. Nemeca se bliži, a njen HKUD „Zora „Struge – Gorica – Čapljina je pokrenulo akciju „Mali ljudi – veliki koraci“ te su prikupili dio sredstava, a za ostatak smo odlučili dati mi sve od sebe.

Nažalost, sredstva potrebna za cijelokupno liječenje nisu skupljena, te se KUD „Zvizdan“ odlučio inicirati i organzirati akciju i koncert, kako bi svom prijatelju Hrvoju i njegovoj Dragici pomogli prikupiti potreban novac za nastavak liječenja i rehabilitacije.

Cijelo vrijeme borbe protiv ove dijagnoze uz Dragicu je naš Hrvoje Grubišić koji zajedno s Dragom korača kroz preglede, dijagnoze, operaciju, ne mareći za poteškoće. Njegova je želja učiniti sve što je moguće da pomogne svojoj Dragici, a naša je želja pomoći ovom nesebičnom mladom čovjeku, našem prijatelju, u životnoj borbi koja svjedoči njihovu ljubav.

  FOTO: Završila jubilarna deseta “Raštikijada 2022.”

Stoga se KUD „Zvizdan“ – Posušje priključilo u prikupljanju sredstava za Dragičino liječenje kroz humanitarnu akciju „Ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav“.

Uvijek smo se rado odazivali na humanitarne akcije i sve slične tipove događaja i humanitarnih akcija, a sada organiziramo humanitarni koncert koji će se održati u kino dvorani u Posušju 19. studenog 2022 g. s početkom u 19.30 h. Nastupiti će sljedeće klape: Zvizdan (m), Zvizdan (ž), Bratovština, Concordia, HKUD „Fra Petar Bakula“ Posušje, HKUD „Zora“ Struge – Gorica – Čapljina i Fra Marin Karačić.

Ulaznice će se prodavati po caffe – barovima u Posušju i na samom ulazu u kino dvoranu na dan koncerta. Cijena ulaznice će biti 10 KM. Ispred ulaza u kino dvoranu organizirati će se mini sajam (garažna prodaja) i prodajna izložba slika, te će sva prikupljena sredstva ići u ovu humanitarnu svrhu.

Toplo se zahvaljujemo svima koji su se priključili akciji i već odrađuju veliki dio posla oko organizacije, u prvom redu djevojkama iz ženske klape Zvizdan, HKUD-u Fra Petar Bakula, organizacijama, ustanovama, tvrtkama i svima onima čije djelovanje Vas neće iznenaditi, jer su uvijek tu kad je potrebno.

I Vi možete pomoći u našoj humanitarnoj akciji, bilo da se radi o kupnji ulaznica, o uplati sredstava na račun, ili o humanitarnom prilogu u kutije namijenjene za prikupljanje.

Ispod se nalaze svi važniji podaci za uplate putem banke.

  Milan Bandić konačno dobiva spomenik na Mirogoju

Iskrenog se srca zahvaljujemo na bilo kakvoj pomoći, ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav!

Neka naš mali korak u vidu donacije, bude veliki korak za Dragicu!

Humanitarna akcija i koncert za Dragicu Bošković: ”Ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav”

Post Humanitarna akcija i koncert za Dragicu Bošković: ”Ovo nije za u vitar, u pitanju je ljubav” je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi