Cheerleading klub Ledinac prvak Bosne i Hercegovine

Kadetska ekipa cheerleading kluba Ledinac priredila je pravu senzaciju na Cheerleading prvenstvu Bosne i Hercegovine koje se 26.03. održalo u Nevesinju.

U jakoj konkurenciji s puno većim gradovima i iskusnijim ekipama izborila se za zlato i to sa velikom bodovnom prednošću nad drugoplasiranom ekipom. Pored puno jačih klubova nitko nije očekivao slavlje Ledinca pa ni sportašice koje su se rasplakale na dodjeli.

Kadetska ekipa Cheerleading kluba Ledinac natjecala se u 3 discipline.

  • Tim kadeti freestyle pom – zlatna medalja
  • Duo kadeti freestyle pom Leona i Lorena Knezović – brončana medalja
  • Group stunt kadeti – 4 mjesto

Zlatna ekipna medalja donijela je i veliki pomak na rang ljestvici za performance cheer dio natjecanja gdje se Ledinac nalazi na petom mjestu.

Ponosni smo na naše sportašice koje vrijedno svaki vikend vježbaju u osnovnoj školi na Ledincu. Nemaju ni približno uvjete kao klubovi protiv koji su se natjecale, ali imaju ogromno srce koje ih je vodilo do pobjede. Evo iskoristiti ćemo priliku i ovim putem pozvati sve zainteresirane da nam se pridruže na treninzima na Ledincu. Cheerleading je jedan divan sport i izuzetno atraktivan, a jako je dobar za razvoj motoričkih sposobnosti, poručili su iz cheerleading kluba Ledinac.

Post Cheerleading klub Ledinac prvak Bosne i Hercegovine je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas