back to top

Hrvati bijesni na Tomaševića, on poručio: “Da sam znao da postoji želja vaterpolista, doček bi bio na Trgu”

Vaterpoliste su dočekali Šibenik, Dubrovnik, Split, ali ne i Zagreb. Svečano su dočekani u zračnoj luci, ali velikog dočeka nije bilo, zbog čega je javnost uputila salvu kritika i postavila pitanje tko je kriv.

Jedna od adresa je Grad Zagreb, a evo što je o svemu rekao zagrebački gradonačelnik.

– Naravno da mi je žao, to sam rekao i vaterpolistima jučer i reprezentaciji koju sam primio u palači Dverce. Jer da sam znao da postoji bilo kakva želja, očekivanja vaterpolista da imaju doček na Trgu u gradu Zagrebu, naravno da bi se taj doček dogodio i da mi taj događaj organizirali, samo ili s Vladom. Zadnji doček, onaj hrvatske nogometne reprezentacije nakon Katra, organizirali smo s Vladom, rekao je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević na redovitoj konferenciji za medije.

Dodaje i sljedeće.

– E sad, zašto nije bilo, znači pojavila se neka informacija da je bila nekakva pisana komunikacija, neki dopisi prema gradskoj upravi, od nekih aktera, ja ću još jednom reći, nikakvih pismenih komunikacija prema gradskoj upravi vezano za doček nije bilo. Navodno je bila nekakva komunikacija telefonom na nekim nižim operativnim razinama, međutim nije uopće došlo to do nas i ne znam zašto nije došlo, jer smo mi zadnji doček organizirali i komunicirali na najvišim razinama, ja konkretno s ministricom ili konkretno i s drugim uredima i Vladom itd.

– Mislim da je tu bilo ikakve zle namjere, ja mislim samo da očito nije bila adekvatna komunikacija i dogodilo se što se dogodilo. Znači meni je žao zbog toga što se to dogodilo, jer je očito da su vaterpolisti očekivali to i naravno da su to zaslužili, poručuje gradonačelnik, prenosi HRT.

Hrvati su Tomaševiću zamjerili to što u Zagrebu nije pripremljen doček za vaterpoliste i svoje nezadovoljstvo izrazili i u komentarima portala na društvenim mrežama.

“Uništili su Snježnu kraljicu, zaustavili su Uspinjaču, ne dočekuju se prvaci i pljuje se po katolicima. Grad su pretvorili u odlagalište otpada i ništa se ne obnavlja. Svakodnevni su višesatnih zastoji tramvaja, skraćene i ukinute neke autobusne linije. Nije mi jasno do kada će građani trpjeti to uništavanje grada i građana. Eto premijerka bi htjela biti osoba bez znanja i zvanja, tj. vječita studentica”, jedan je od komentara.

Neki dodaju kako Tomašević “nema pojma o vođenju Grada”. “On i njegova stranka ne znaju što točno znači prvaci svijeta i zlato. Velika sramota”, ljuti su građani. Neki su se sjetili i pokojnog gradonačelnika koji je Grad vodio dva desetljeća. “Milana Bandića su mnogi kritizirali, ali on je uvijek napravio doček. Ovaj crveni nek’ se sakrije u mišju rupu”, tvrde.

Tomislavcity/ HRT

Objava Hrvati bijesni na Tomaševića, on poručio: “Da sam znao da postoji želja vaterpolista, doček bi bio na Trgu” pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas