back to top

HRS Mostar izabrao novi Gradski odbor

U ponedjeljak je u Galeriji HD Herceg Stjepan Kosača održana druga Skupština Gradskog odbora HRS-a Mostar na kojoj je izabran novi Gradski odbor s novim i starim imenima. Izabran je odbor od, za sada ukupno 18 članova. Ti ljudi, uz pomoć svih drugih članova s područja Grada Mostara bit će okosnica rada GO HRS-a Mostar i kroz pripreme za sjednice Gradskog vijeća, ali i kroz pripreme i realizaciju naših politika na predstojećim Lokalnim izborima krajem godine.

Skupštini se obratio i predsjednik HRS-a Slaven Raguž. On se u svom obraćanju prisjetio početaka djelovanja GO HRS-a Mostar, te se osvrnuo na vidljiv i mjerljiv porast povjerenja građana iz izbornog procesa u izborni proces. Govorio je također, o radu vijećnika u Gradskom vijeću Grada Mostara, gdje je posjetio skup da je Klub HRS-a najaktivniji, najproduktivniji i najkonstruktivniji Klub u cijelom Vijeću.

Slaven Bevanda govorio je kao glavni tajnik stranke. Naglasio je važnost izbora članova Gradskog odbora, što predstavlja kontinuitet nakon održanog Sabora HRS-a sredinom prošle godine. Osim toga najavio je daljnje aktivnosti kako stranke tako i GO HRS-a Mostar.

Osim predsjednika Raguža i glavnog tajnika Slavena Bevande, Skupštini se obratio i aktualni predsjednik Gradskog odbora Silvio Bubalo, koji je čestitao novoizabranom Gradskom odboru, poželio im sreću u radu i podsjetio kako je HRS predvodnik političkih inovacija koje su nakon kreiranja i korištenja postale neizostavan dio političkog folklora. I on je naglasio aktivnosti republikanaca u Gradskom vijeću i najavio još jači i kvalitetniji angažman, koji će biti produkt rada novoformiranog gradskog odbora.

-Svaki pojedinac u GO ima i imat će svoju ulogu. Svaka glava, ruka i mozak su ne samo dobrodošli nego krucijalni. Ujedinimo snage i pokažimo na Lokalnim izborima da možemo još više od ova tri mandata. Da možemo i moramo postati politički faktor u Gradu Mostaru, bez čije potpore vlasti neće biti, a kad mi budemo vlast, puno toga će biti drugačije, priopćeno je iz HRS-a.

HRS Mostar izabrao novi Gradski odbordnevni.ba

Popularno danas