back to top

Horoskopski znakovi koji uvijek rade po svom

Pogledajmo ko su ti vješti manipulatori zodijaka i kako njihovo ponašanje utiče na one oko njih.

Škorpija vlada svijetom manipulacije svojom intenzivnom prisutnošću i prodornim pogledom. Oni su kao šahisti zodijaka, uvijek dva poteza ispred svojih protivnika. Koriste intuiciju i razumijevanje ljudske psihe da procijene slabosti i prednosti drugih. Škorpion će vas uvjeriti da je crno zapravo bijelo, a zatim vas nježno uvjeriti da ste to sami zaključili.

Blizanci

Blizanci, vođeni Merkurom, bogom komunikacije, pravi su kameleoni među znakovima. Oni znaju što reći, kada to reći i, najvažnije, kako to reći. Njihova sposobnost prilagođavanja različitim društvenim situacijama omogućava im da lako usmjeravaju razgovor u željenom smjeru. Ponekad ne znate da se vama manipuliše dok ne shvatite da radite nešto za što ste se zakleli da nikada nećete učiniti.

Lavovi, kraljevi džungle zodijaka, koriste svoju harizmu i samopouzdanje za usmjeravanje situacija u svoju korist. Oni znaju zasjati i privući pažnju, a zatim tu pažnju koristiti kao alat za postizanje svojih ciljeva.

Vage, vođene Venerom, znakovi su koji vješto balansiraju između šarma i diplomatije, koristeći svoje društvene vještine za postizanje ciljeva. One su kao suptilni plesači među znakovima, elegantno se krećući kroz različite društvene situacije. Vage znaju koristiti svoju privlačnost i sposobnost stvaranja skladnih odnosa kako bi uticale na druge.

BONUS VIDEO

aloonline.ba

Popularno danas