back to top

Horoskopski znaci koji sanjare o drugima dok su u vezi

Ovan

Ovan je poznat po slobodi i nezavisnosti. Ovaj znak je izuzetno strastven u krevetu i mogao bi čak da osjeti nagon da mašta o nekome ko nije njihov partner.

Ovan može da se osjeća dosadno ili iscrpljeno u trenutnoj vezi zbog potrebe za novim iskustvima i potrebe za stalnim podsticajima. Nadalje, zbog svog individualizma i nepromišljenosti, mogli bi da deluju u skladu sa tim snovima bez da u potpunosti razmišljaju o posljedicama.

Blizanci

Blizanci su znak koji predstavlja fleksibilnost i otvorenost. Prirodno su radoznali o novim stvarima, što bi ih moglo da ih navedu da maštaju o drugima dok su u vezi. Ovaj horoskopski znak ne podnosi dosadu. Postoji velika vjerovatnoća da sanjare o drugima kako bi začinili svoj život i učinili stvari zanimljivima.

Lav

Lav je znak koji predstavlja težnju i goruću želju za obožavanjem. Može sanjati o drugima zbog potrebe za pažnjom i uvažavanjem, zbog čega se mogu osjećati podcenjenima u svojoj trenutnoj vezi. U želji da budu u centru pažnje, lako mogu da se prepuste fantaziji o drugima dok su u vezi.

Strelac

Zbog svoje ekstrovertnosti, Strijelčevi će vjerojatno maštati o nekom drugom osim o svojim partnerima. Njihova nezavisnost i intenzivna žudnja mogu da natjeraju da djeluju u skladu sa svojim fantazijama, jer ih pokreće avanturistička priroda. Iracionalni su u svojim fantazijama i uvijek čine odvažna djela.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas