HOROSKOP ZA 30. MART Bikove čeka bitna promjena, Strijelcima se smiješi putovanje…

Ovan
Novac vam stiže neočekivano i sa svih strana, možete danas da okušate sreću i u igrama na sreću. Moguće je da će vas partner nekim svojim potezom iznervirati, ali ne budite previše strogi. Rješavaju se neki zdravstveni problemi koje ste prethodno imali.

Bik
Veoma ste dobro raspoloženi danas, i to vam neće pokvariti ni brojne obaveze koje imate. Moguće su neke promjene na radnom mjestu, pa ćete sada možda imati veće odgovornosti. I slobodni i zauzeti će morati da donesu neke važne odluke koje se tiču ljubavnog statusa.

Blizanci
Danas završavate obaveze koje odlažete već ekoliko dana. Bićete nagrađeni za trud, što će se odraditi i na vaše finansije. Isplanirajte neko putovanje, to će vas usrećiti.

Rak
Zauzeti ste nekim porodičnim problemima, ali uz malo strpljenja i iskren razgovor sa članovima porodice, sve ćete uspjeti da riješite. Zauzeti, konačno ćete imati jasniju predstavu o tome šta želite od partnera. Moguća je glavobolja.

Lav
Ne osjećate se baš najbolje danas, mogući su i neki manji zdravstveni problemi. Partner vam testira strpljenje, ali potrudite se da ne planete baš za svaku sitnicu. Gledajte da danas ne trošite previše novca, nije dan za to.

Djevica
Osjećate se sjajno, poletno, a svoju pozitivnu energiju prenosite na sve oko sebe. Pazite na dokumenta i novac jer biste danas lako mogli da ih izgubite, pošto vam je glava pomalo „u oblacima“. Provedite više vremena sa porodicom.

Vaga
Prilično ste lenji i usporeni, teško vam je da se koncentrišete, a na sve to vam strpljenje danas nije jača strana. Neko od kolega može lako da vas iznervira, pazite da ne reagujete previše burno. Izbjegavajte svađe sa partnerom.

Škorpija
Imate utisak da su svi oko vas negativni, pa bi bilo dobro da pokušate da se malo izolujete od toga. Nemojte da donosite neke rizične odluke koje se tiču novca, nije dan za to. Slušajte svoju intuiciju i ne oslanjajte se previše na savjete drugih.

Strijelac
Poslovne obaveze završavate kao od šale, a u svemu imate i veliku podršku i pomoć kolega. Ako ste pozvani na neko druženje, ne izbjegavajte to, prijaće vam društvo. Izvjesno je neko kraće putovanje.

Jarac
Pred vama je dobar dan, posebno kada su finansije u pitanju. Stiže vam novac od nekih ranijih poslova, pa možete da kupite sebi nešto što odavno planirate. Pazite da nekim nepromišljenim postupkom ne povredite partnera.

Vodolija
Na poslu uživate jer vam sve ide od ruke i puni ste dobrih ideja. Zauzeti, uživajte u romantičnim trenucima a partnerom i pravite zajedničke planove. Čuvajte se prehlade, jačajte imunitet.

Ribe
Danas ćete sasvim izvjesno biti razočarani. Ne budite arogantni, tako ćete otjerati sve od sebe. Obratite pažnju na svoje ponašanje prema partneru jer biste nesvesno mogli da napravite problem tamo gdje ga nema.

BONUS VIDEO:

 

 

HOROSKOP ZA 30. MART Bikove čeka bitna promjena, Strijelcima se smiješi putovanje… Aloonline.ba.

aloonline.ba

Popularno danas