HOROSKOP DREVNIH MAJA ZA 2023. GODINU Ovih 5 znakova živjeće u izobilju tokom cijele godine

Šta će nam donijeti ova godina – da li dobro ili loše, ljubavi ili raskide, novac ili besparicu, sve ovo otkrivaju astrolozi i to ne samo oni koji proučavaju „zapadne“ horoskope, već i kineske, kao i one drevne poput majanskog.

Ovi poslednji su otkrili koje to znakove Zodijaka očekuje nevjerovatna sreća u 2023. godini.

POP (od 26. jula do 22. avgusta)

To su ljudi kojima je neophodno da su uvijek uspješni, u svemu što rade. Ova osobina ih tjera da budu izuzetno vrijedni i požrtvovani, zbog čega će u 2023. godini dobiti sve što požele. Vole da sanjaju i maštaju i to im takođe pomaže da sprovedu svoje naume u djela. Oni su istinski srećnici i ovu godinu će zapamptiti za cio život!

ZOTZ (od 20. septembra do 17. oktobra)

Ove osobe su prilično nježne i razigrane, zrače optimizmom i imaju jednu blagorodnu energiju. Zvijezde će ih nagraditi u 2023, čekaju ih mnoge lijepe stvari i događaji. Velika je vjerovatnoća da će upoznati osobu koja će im po svemu odgovarati i to će unijeti svjetlost u njihove živote. Pripadnici ovog znaka će širiti ljubav na sve svoje bližnje i uljepšati im živote.

SAK (od 7. februara do 6. marta)

Prema horoskopu Maja, i predstavnici znaka Sak će se radovati 2023. godine. Iako ovaj znak najviše voli samoću i vjeruje samo sebi, godina pred nama će biti prekretnica za njih. Naučiće da se opuste, a povlačiće samo najmudrije finansijske poteze. Nemojte da se iznenadite ako kraj godine dočekate sa debelom ušteđevinom na računu.

KEH (od 7. marta do 3. aprila)

Pripadnici ovog znaka su veoma aktivni i izrazito odlučni. Sampouzdanja im neće nedostajati u 2023. što će im pomoći da ostvare sve svoje želje i snove. Posebno će briljirati na poslu. Očekuje ih unaprjeđenje, a koje će biti praćeno povišicom. Situacija u ljubavi biće nepromijenjena, a sami će upoznati osobu sa kojom će imati zanimljivu vezu.

KANKIN (od 4. aprila do 1. maja)

Ovo su izuzetno plemeniti ljudi. Sjajni su prijatelji, imaju jednu nevjerovatnu širinu i lako primaju u svoje okruženje druge ljude, bez poslednje misli i zadrške. Zvijezde će ngraditi ovu njihovu osobinu i podariće im u 2023. nevjerovatnu sreću. Posao će se bukvalno „lijepiti“ za njih, a u drugom dijelu godine može se desiti da stanu na ludi kamen.

Prema astrološkoj prognozi Maja, 2023. će neki znakovima Zodijaka donijeti probleme, a za neke će posebno biti povoljno polje finansija – bogatstvo im ne gine!

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

Popularno danas