back to top

HNK Brotnjo organizira trodnevni turnir za pionire i kadete

Od 16. do 18. veljače, Hrvatski nogometni klub Brotnjo – Čitluk organizira trodnevni međunarodni Brotnjo cup. Na turniru će nastupiti pioniri (godište 2009./2010.) i kadeti (godište 2007./2008.) iz BiH, Hrvatske i Crne Gore, a natjecateljski program održat će se na Gradskom stadionu Bare u Čitluku i Jakerovcu – sportskom centru u Krehin Gracu.

Pioniri i kadeti svoje će turnire započeti podijeljeni u po dvije skupine u petak 16. veljače, dok će se utakmice završnice turnira odigrati u nedjelju 18. veljače.
U kategoriji pionira nastupit će: HNK Brotnjo, HŠK Zrinjski Mostar, HŠK Posušje, NK Široki Brijeg, NK GOŠK Kaštel Gomilica (HR), NK Jadran Luka Ploče (HR), NK Trnovčica (HR), NK GOŠK Dubrovnik 1919 (HR), FK Orjen (CG) i OFK Titograd (CG).

Uz domaćina HNK Brotnjo, u turniru za kadete nastupit će HŠK Zrinjski Mostar, NK Ljubuški, NK GOŠK Kaštel Gomilica (HR), NK Trnovčica (HR), NK Široki Brijeg, HŠK Posušje i NK Jadran Luka Ploče (HR).

Dio turnira za pionire održat će se na Gradskom stadionu Bare, a turnir za kadete odigrat će se na Jakerovcu u Krehin Gracu.

Raspored turnira:

Brotnjo cup 2024 – raspored (pioniri)

Brotnjo cup 2024 – raspored (kadeti)

The post HNK Brotnjo organizira trodnevni turnir za pionire i kadete appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Popularno danas