back to top

HKD Napredak Tomislavgrad i Gimnazija održali edukativno-zabavnu radionicu

U organizaciji HKD Napredak Tomislavgrad i knjižnice Gimnazije Marka Marulića sinoć je održana još jedna u nizu edukativno-zabavnih radionica na kojima je publika imala priliku čuti mnogo zanimljivosti o umjetnosti fotografiranja od mladog, afirmiranog učenika i fotografa Marina Bakovića.

Uz zabavan i poučan razgovor, upriličena je i praktična primjena profesionalnih sugestija. O tome kako je biti s druge strane objektiva u različitim uvjetima koji se pred modele postavljaju, govorile su talentirane učenice Antonela Papić i Mara Baković.

Dizajnerica Razija Kokanović je inspirativno govorila o tome kako je pak modele za profesionalno fotografiranje dizajnerski pripremati, kao i o brojnim neobičnim i zanimljivim iskustvima u svijetu mode i dizajna.

Organizatorice događaja, prof. Marija Pavković Baković i prof. Lucijana Gudelj su u svom obraćanju istaknule uspjeh kreativno angažiranih pojedinaca kroz niz održanih programa, a Niko Kovačević je ispratio publiku prigodnom skladbom na saksofonu. Programom je moderirala učenica Antea Višić.

HKD Napredak Tomislavgrad 

Objava HKD Napredak Tomislavgrad i Gimnazija održali edukativno-zabavnu radionicu pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas