Herceg: Općina Ravno radi snažne iskorake u stvaranju boljih uvjeta za život

-

Izaslanstvo Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), na čelu s premijerom Nevenkom Hercegom, sudjelovalo je u radu svečane sjednice Općinskoga vijeća Ravno u povodu proslave Dana te općine.

Čestitajući žiteljima njihov dan, kao i blagdan župne zaštitnice Male Gospe, premijer Herceg je istaknuo kako raduje razvidan razvitak Općine koja, iz godine u godinu, radi snažne iskorake u stvaranju boljih uvjeta za život, priopćila je Vlada HNŽ-a.

Općinski načelnik Andrija Šimunović srdačno je zahvalio na snažnoj potpori koju Vlada HNŽ-a putem resornih ministarstava pruža nizu projekata koji svjedoče ubrzan razvitak Ravnog, a osobito se očituju kroz agrokulturu, turizam, promet i veze i drugo.

U sklopu posjeta, premijer Herceg obišao je Osnovnu školu Ravno gdje je u pratnji ravnateljice Kristine Šimunović, pozdravio učenike, zaželjevši im sretan i uspješan početak nove školske godine.

Uz premijera Hercega, u izaslanstvu su bili ministar prometa i veza Stjepan Krasić, ministar unutarnjih poslova Slađan Bevanda i ministar za pitanja branitelja Oliver Soldo.

spot_img

Mostar vijesti