Herceg najavio nastavak potpore Geodetskom društvu Herceg Bosne

-

U povodu obilježavanja 25. godišnjice postojanja i djelovanja Geodetskog društva (GD) Herceg Bosne, predsjednik Društva Ivan Lesko u petak je predsjedniku Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenku Hercegu uručio zahvalnicu za ukupnu potporu radu i razvitku tog društva.

Herceg je istaknuo kako će on, ali i županijska Vlada, i dalje nastaviti podupirati Društvo.

“Ova zahvalnica za mene ima posebno značenje i posebnu težinu jer dolazi u prigodi proslave 25 godina trajanja, a sve što ostvari kontinuitet srebrnog jubileja svakako je vrijedno poštovanja. Čestitam predsjedniku Leski, njegovim kolegama u rukovodstvu, a jednako tako i svim članovima Društva, kako njihovu veliku obljetnicu tako i objavljivanje impresivne prigodne monografije kojom je na lijep i dostojanstven način zaokruženo plodonosno poglavlje. Naravno, slavimo tek prvi među jubilejima koji su pred Geodetskim društvom Herceg-Bosne, a u vremenu koje dolazi i dalje će imati moju i potporu Vlade HNŽ-a”, kazao je Herceg.

Svečanost je održana u Galeriji kraljice Katarine u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, a zahvalnica predsjedniku Vlade HNŽ-a dodijeljena je na temelju prethodne jednoglasne Odluke s Godišnje skupštine Društva, održane na Kupresu u lipnju ove godine, priopćeno je iz županijske Vlade.

spot_img
spot_img

Mostar vijesti