back to top

Halid Bešlić ispunio životnu želju talentirane Španjolke, Laura Marin pjeva na spektaklu 11. ožujka u Zetri

Ostalo je još dvadesetak dana do velikog koncerta Halida Bešlića u sarajevskoj Zetri, a karte za spektakl 11. ožujka skoro da su rasprodate.

Ljubitelji pjesama naše glazbene legende mogu još kupiti samo karte za parter, koje koštaju 20 KM, a i njih je sve manje. U Zetru će doći autobusi s Halidovim obožavateljima iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a organizatori pripremaju i nekoliko specijalnih iznenađenja.

Bešlić će imati nekoliko specijalnih gostiju, a jedna od njih, koja će mu se pridružiti na sceni pune Zetre i zapjevati s njim je Laura Marin. Ova osamnaestogodišnjakinja iz Španjolske još kao dijete je zavoljela glazbu s naših prostora, što ju je potaklo da nauči jezik i pjeva razgovjetno za sve Balkance.

Njenu ljubav prema glazbi prepoznali su mnogi ljudi iz naših krajeva, kada je krenula objavljivati kratke video spotove na društvenim mrežama TikTok i Instagram. Halid Bešlić je jedan od njenih omiljenih pjevača i on će ispuniti njenu želju da dođe u Bosnu i Hercegovinu, i ne samo to, nego će biti njegova gošća na velikom koncertu.

Halid Bešlić ispunio životnu želju talentirane Španjolke, Laura Marin pjeva na spektaklu 11. ožujka u Zetri

Za Lauru Marin sam saznao preko medija, u srce me dirnula ta njena priča o ovim prostorima, njenoj ljubavi prema našem jeziku, našoj glazbi i našoj kulturi. Laura je svijetla točka u ova surova vremena. Odmah sam u dogovoru s menadžerom Nedimom Srnjom odlučio da je pozovem na koncert u Zetri. Zajedno ćemo za publiku izvesti neke od mojih hitova, a Laura će imati priliku da nekoliko dana uživa u šeheru” – kaže Halid Bešlić koji ističe da za koncert ima veliku podršku generalnog partnera Telemacha, te partnera Tondacha, Alme Ras i sponzora NLB Banke.

Podsjetimo, organizatori koncerta su za najsretnije posjetitelje u Zetri osigurali i limitiran broj majica sa stihovima Halidovih najvećih hitova.

halid bešlić ispunio životnu želju talentirane španjolke, laura marin pjeva na spektaklu 11. ožujka u zetri
Halid Bešlić ispunio životnu želju talentirane Španjolke, Laura Marin pjeva na spektaklu 11. ožujka u Zetri

www.obican.info

Popularno danas