GSS HBŽ: Nesretan kraj potrage za Antom Pašalićem iz Rujana

NESRETAN KRAJ POTRAGE!
Tijelo nestalog pronđeno je u širem području Donjih Rujana.
U potrazi su sudjelovali mještani, policija i članovi gorske službe spašavanja.
Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali.
Obitelji izražavamo sućut.

U Donjim Rujanima pored Livna pronađeno je beživotno tijelo 66-godišnjeg Ante Pašalića za kojim je bila pokrenuta potraga.

Njegov nestanak mještani tog naselja prijavili su MUP-u Hercegbosanske županije u četvrtak nakon što ga u selu nisu viđali nekoliko dana.

Nakon zaprimljene dojave, MUP je odmah informirao Gorsku službu spašavanja Hercegbosanske županije koja je isti dan pokrenula potragu za nestalom osobom.

Kako je za Fenu kazao pročelnik stanice Gorske službe spašavanja Hercegbosanske županije Ante Dadić, u jučerašnju i jutrošnju potragu bilo je uključeno 20 spašavatelja GSS-a HBŽ-a, HGSS-a Posušje s termovizijskim dronom, određeni broj policijskih službenika i mještana koji su nestalog tražili na području sela, dijela Livanjskog polja i šume, odnosno podnožje Dinare.

Poznato im je, kaže, bilo da je nestali Ante Pašalić živio sam i nije imao običaj otići iz sela, a zadnji put mještani su ga vidjeli u ponedjeljak, 11. prosinca.

Pročelnik stanice GSS-a Hercegbosanske županije Ante Dadića potvrdio je da je na širem području Donjih Rujana pronađeno tijelo nestale osobe.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno i dežurni liječnik Doma zdravlja Livno, koji je izvršio vanjski pregled tijela te konstatirao da je smrt nastupila prirodnim putem, nakon čega je tijelo smrtno stradale osobe predano obitelji.

gss hbž: nesretan kraj potrage za antom pašalićem iz rujana
gss hbž: nesretan kraj potrage za antom pašalićem iz rujana

relax-portal.info

Popularno danas