back to top

[Grude] Priprema za Državnu maturu iz matematike

U Grudama, počevši od 27. svibnja 2024., Edukacijski centar PRIZMA započinje pripreme za državnu maturu iz matematike. Tradicionalno organizirane, ove pripreme će biti intenzivne i stručno vođene kroz srednjoškolsko gradivo.

Pod mentorstvom profesorice Ane Bešlić, koja je stekla povjerenje svojih učenika kroz godine rada, učenici će imati priliku proći kroz ključne aspekte srednjoškolskog gradiva iz matematike. Fokus će biti na dijelovima relevantnim za ispite državne mature, pružajući učenicima temeljno razumijevanje i samopouzdanje.

Tijekom devet susreta, koji će trajati do 7. lipnja, održavat će se dnevna predavanja u trajanju od dva školska sata. Ovaj intenzivan pristup će pomoći učenicima da popune eventualne rupe u znanju i unaprijede svoje vještine tamo gdje je to potrebno.

Veliku vrijednost ovih priprema predstavlja kontinuirana podrška profesorice, koja će biti dostupna učenicima za konzultacije i pomoć pri rješavanju zadaća svakodnevno, kako bi razjasnili sve nedoumice vezane uz gradivo.

Pripreme se održavaju u ugodnom okruženju centra za strane jezike “Expert” u Grudama. S obzirom na kvalitetu programa i ograničen broj mjesta, preporučuje se brza prijava kako bi se osiguralo mjesto.

Ove pripreme ne samo osvježavaju znanje, već omogućavaju stjecanje ključnih vještina potrebnih za uspješno savladavanje državne mature iz matematike. Učenici će imati priliku iskoristiti prednosti stručnog vođenja, intenzivnog rada i individualne podrške kako bi postigli izvrsne rezultate na nadolazećem ispitu.

Prijave su moguće putem poziva ili poruke na broj 063 363 648.

Objava [Grude]Pripreme iz matematike za Državnu maturu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Mostarski.info )

Popularno danas