Grad Mostar i predstavnici Goranaca i Bogodola o problemu divljih konja

Na poziv gradonačelnika Mostara, a na inicijativu Radne grupe za rješavanje problema koje prouzrokuju krda konja bez nadzora na području Goranaca i Bogodola, danas je u Gradskoj vijećnici održan sastanak kojim je predsjedavala glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina.

Na sastanak su se odazvali predstavnici Policijske uprave Mostar centar, predstavnici Radne grupe koju čine mještani mjesnih zajednica Goranci i Bogodol, povjerenik mjesne zajednice Goranci i povjerenica mjesne zajednice Vihovići te predstavnici Službe za inspekcijske poslove Grada Mostara.

Iako su blagovremeno pozvani na sastanak se nisu pojavili predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a te Zavoda za inspektorat HNŽ-a, a predstavnici Radne grupe i Grada Mostara izrazili su nezadovoljstvo ovakvim pristupom onih koji se nisu odazvali sastanku niti opravdali svoj nedolazak, priopćili su iz Grada Mostara.

Na sastanku je zaključeno da se uime Grada uputi inicijativa mjerodavnom županijskom inspektoratu, koji se nalazi u sastavu Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HNŽ-a, da poduzmu zakonom propisane aktivnosti, a u skladu s dostavljenom zahtjevom Radne grupe dok će se o ovim problemima mjesnih zajednica Goranaci, Bogodol i područja Planinice, proslijediti dopis Gradskom vijeću Mostara kako bi se i ono upoznalo s ovom problematikom.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

  Arapović: U HNŽ-u nemamo epidemijsko izbijanje 'mišje groznice' (VIDEO)

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi