Grad Mostar dobio Okolišnu dozvolu za Deponiju

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić na svom Facebook profilu potvrdio je kako je izdana okolišna dozvola J.P. Deponija d.o.o. Mostar i stvoreni pretpostavke za sanaciju postojeće deponije Uborak – Buđevci.

“Federalno Ministarstvo okoliša i turizma izdalo je okolišnu dozvolu J.P. Deponija d.o.o. Mostar, što još jednom potvrđuje kako su napravljene sve potrebne aktivnosti kako bi se započeo proces sanacije Deponije.

U ponovnom postupku koje je uvjetovano presudom Kantonalnog suda u Sarajevu utvrđeno je kako su ispunjeni svi uvjeti na temelju kojih je izdana nova Okolišna dozvola s danom 16.01. 2023.

Sve navedeno potvrđuje kako su stvorene pravne pretpostavke i mogućnost za početak sanacije postojeće deponije Uborak – Buđevci, kako bismo konačno riješili ovaj izazov koji godinama muči sve žitelje Mostara. Budući da smo prošli kroz proces višerazinske koordinacije, uključenja svih strana i konačno preispitivanje ranijih dozvola, očekujem da sada krene proces sanacije. Svaki sljedeći eventualni pokušaj opstrukcije ovog procesa bio bi protiv svih građana Mostara”, stoji u objavi gradonačelnika Kordića.

}( document, 'script', 'facebook-jssdk' ));

dnevni.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas