back to top

Gorica-Sovići: Na humanitarnom adventskom druženju prikupljeno 10 024 KM

MZ Gorica i MZ Sovići Gornji organizirali su humanitarno adventsko druženje koje je održano od 15. do 17. prosinca u Pišcima u Gorici, te 22. i 23. prosinca kod doma u Sovićima.

Organiziran je bogat zabavni program za djecu i odrasle. Kućice s hranom i pićem po promotivnim cijenama, pokloni za djecu, a za glazbeni dio programa pobrinuo se TS Stari Fenjer.

Tijekom trajanja manifestacije skupljeno je 10 024 KM, a cijeli iznos bit će proslijeđen Domu zdravlja Grude za nabavku potrebne opreme za Ambulantu u Sovićima.

Zahvaljujemo od srca na velikodušnoj podršci Humanitarnom adventskom druženju koje je organizirano u suradnji MZ Gorica i MZ Sovići Gornji i njihovih sumještana. Vaše darivanje, bilo financijsko, materijalno ili vlastito vrijeme, doprinijelo je stvaranju ugodne atmosfere kroz dane Adventa te smo na kraju, zajedno, uspjeli skupiti 10.024 KM. Novac će biti proslijeđen Domu zdravlja Grude za nabavku potrebne opreme za Ambulantu u Sovićima koja nam je svima najbliža zdravstvena ustanova. Sretni smo i zahvalni što smo dio ovako brižnih i humanih zajednica! Neka vam se vaša dobra djela vrate stostruko, poručili su organizatori Humanitarnog adventskog.

Post Gorica-Sovići: Na humanitarnom adventskom druženju prikupljeno 10 024 KM je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas