Fudbalski klub Velež Mostar dobitnik Povelje Centra za mir Mostar

Sinoć je u prelijepom ambijentu bašte Koski Mehmed-pašine džamije u Mostaru, a u organizaciji Centra za mir i multietničku saradnju, našem Klubu dodijeljeno još jedno, posebno drago i važno, priznanje u godini našeg zlatnog jubileja a kojeg su u ime Kluba primili predsjednik Upravnog odbora FK Velež Mostar gosp. Senad Husnić i direktor Kluba Džemil Šoše.

fudbalski klub velež mostar dobitnik povelje centra za mir mostar
Fudbalski klub Velež Mostar dobitnik Povelje Centra za mir Mostar

“Zaista je velika čast primiti ovu nagradu u godini našeg jubileja, upravo od institucije kakva je Centar za mir i multietničku saradnju. Misija kluba i Centra suštinski se podudaraju, jer koliko god Velež jeste sportski kolektiv, on posjeduje jedan specifični identitet koji nadilazi sportske konotacije, a opredijeljenost za mir i multietničku saradnju jeste jedan od glavnih elemenata tog identiteta.Vjerujem da je ova nagrada u stvari u punom smislu riječi priznanje takvog Veležovog identiteta, dakle naše pune opredijeljenosti da njegujemo i zagovaramo iste one vrijednosti koje stoje u imenu Centra koji nam ovo priznanje dodjeljuje” – rekao je između ostalog u svom obraćanju direktor našeg Kluba, Džemil Šoše.

Fudbalski klub Velež Mostar i ovim putem još jednom želi izraziti zahvalnost Centru za mir i multietničku saradnju Mostar

fkvelez.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://www.tnt.ba
Alem je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija naše Grupacije. Voli da piše o svom poslu, marketingu, online zaradi i putovanjima.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi