Fra Mijina dramska sekcija ponovno oduševila publiku

Dramska sekcija OŠ fra Mije Čuića večeras je u prepunoj kino dvorani Kulturno – informativnog centra svojom izvedbom oduševila publiku.

Učenici su izveli četiri prigodna igrokaza: Duvanjsku Trnoružicu, Pravi smisao Božića, Već se bliži i Otjerali smo krampusa.

” Već se bliži vrijeme blago, već se bliži onaj čas”, stihovi su to prekrasne adventske pjesme koju smo započeli pjevušiti ovih dana.

To je ujedno i naziv igrokaza kojega su izveli učenici iz Bukovice i Brišnika. Igrokaz je napisala nastavnica Iva Bagarić, a za kostimografiju i scenografiju zaslužne su:  Ivana Kelava Matić, Matina Sabljić, Božena Radoš Jukić, Ivana Buntić i Anita Batarilo.

Ostala tri igrokaza napisala je Ivana Ćurić, a s učenicima su radile učiteljice: Marija Bagarić, Marija Papić, Milenka Tomić, Ana Ćerdić, Mila Dodig, Marija Ćurić, Dragica Anić i Ivanka Bagarić. Scenu je radila Ivana Buntić, a glazbu Veselko Letica. Tehnička podrška bio je Stipan Džankić, a informatička podrška Ružica Vučemil.

Puno smo se trudili, marljivo vježbali i pripremali. Nadamo se da smo uspjeli ugrijati vaša srca i sve vas zajedno još jednom podsjetiti kako smo jedni drugima najveći dar!

OŠ Fra Mijo Čuić 

 

Objava Fra Mijina dramska sekcija ponovno oduševila publiku pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Popularno danas