back to top

FOTO/VIDEO POHVALA: Nekadašnje parkiralište oko zgrade Doma zdravlja u Tomislavgradu preuređuje se u park DZ

Nedavno je izgrađeno veliko, lijepo parkiralište za vozila  iznad zgrade Doma zdravlja u Tomislavgradu, pa više nema potrebe, osim u hitnim slučajevima, parkirati vozila oko zgrade Doma zdravlja.

Danas smo posjetili Dom zdravlja, bili u zgradi, u prostorijama, u čekaonicama, u ordinacijama i uvjerili se kako je sve besprijekorno uredno, čisto, iako su nedavno neke ordinacije premještene na druge lokacije. I nije takva čistoća, urednost prostora Doma zdravlja od jučer, odavno ova ustanova služi kao primjer drugima i po urednosti prostora i po ljubaznosti djelatnika, osoblja.


Na prostoru oko Doma zdravlja u tijeku su građevinski radovi, bageri su tu, radnici koji ravnaju teren, pripeklo je, ali se radi i čini nam se kako će uskoro biti završeni započeti radovi?!

A što se radi, što će tu biti?

-Budući da je izgrađeno novo parkiralište, ovaj prostor preuređujemo za zelene površine, za cvijeća, za park s klupama, gdje će i bolesnici, ali i svi građani moći uživati u zelenilu, u cvijeću, u lijepom i ugodnom okolišu Doma zdravlja- odgovara na naše pitanje zamjenik ravnateljice DZ, gospodin Josip Tokić.

Koga ova vijest ne bi obradovala, još samo da ima i stacionar barem s desetak kreveta, ali tko će sve sastaviti, polako, nadamo se da će i to biti jednog lijepog dana!

Čestitamo upravi Doma zdravlja na svemu što radi, onom (para) frazom: “Upravo, ostani!”

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas