FOTO/VIDEO KRITIKA: Je ružno i tužno, a ne znamo u čijoj je ovlasti, pa apeliramo!

“Poštovani, u prilogu vam šaljem  nekoliko fotografija i videozapis kamionskog prilaza carinskom terminalu Tomislavgrad od ulice Kralja Tvrtka, blago rečeno katastrofalno stanje. Partneri koji dolaze kamionima na terminal kažu da je ljepša staza na Dakar Rally-u.

I sve kao težimo nekom gospodarskom razvitku, a ovakav nam je prilaz carinskom terminalu gdje bi trebao prolaziti uvoz i izvoz dobara?!

Molim vas da ovo objavite i javno apelirate na ovlaštene da što prije ovo urede, jer je ružno, tužno i sramota za jedan, kako vi često pišete, kraljevski grad! Ako pomislite da je ovako samo kad kiša pada, znajte da je ljeti, odnosno kad nema kiše koš i gore, prašina…A tek zimi, kad je snijeg i led!

Nadamo se da će pozitivno reagirati odgovorni na  vašu javnu kritiku, jer čini se kako je javna kritika najučinkovitija”, piše nam čitatelj.

foto/video kritika: je ružno i tužno, a ne znamo u čijoj je ovlasti, pa apeliramo! foto/video kritika: je ružno i tužno, a ne znamo u čijoj je ovlasti, pa apeliramo! foto/video kritika: je ružno i tužno, a ne znamo u čijoj je ovlasti, pa apeliramo!

Mi evo nemamo što dodati, osim p(r)ozivanja odgovorih za ovakvu sliku, zbilja je ružna, pa vjerujemo kako će što prije ovo ruglo biti sanirano, uređene, da se ne sramotimo, a nešto smo uvjereni kako oni kojih se ovo tiče ne oskudijevaju s novcem, sa sredstvima, pa što se čeka? Zima, snijeg, led…?!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas