FOTO/VIDEO ČESTITKA: Danas je u Tomislavgradu svečano otvoren novi dio Dječjeg vrtića

Danas je u Tomislavgradu svečano otvoren otvoren novi Dječji vrtić, koji je s radom započeo svibnju ove godine, kapaciteta  92 djece,  pa je trenutačno u starom i novom dijeli Dječjeg vrtića smještene  196 djece.

Novi dio vrtića, simboličnim presjecanjem vrpce, otvorili su općinski načelnik  Ivan Buntić i ravnatelj Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, gospodin Zvonko Milas, a pomagala su im djeca iz vrtića.


Prostorije novog dijela Dječjeg vrtića i sve nazočne, uz prigodnu molitvu, blagoslovio je fra Stipe Rotim, svećenik u Župi Tomislavgrad.

Uz Općinu Tomislavgrad izgradnju novog dijela vrtića financirali su i Središnji državni ured RH i  Vlada HBŽ, a  opremanje novog dijela vrtića financijski su pomogli Ministarstvo regionalnog razvoja EU RH, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje RH i Grad Biograd na Moru. Načelnik Ivan Buntić istaknuo je da je ukupna  investicija iznosila 956000  KM, a zahvalio je svima koji su pomogli izgradnju i opremanje Dječjeg vrtića.

Obraćajući se nazočnima gospodin Milas je izrazio zadovoljstvo što je Dječji vrtić u Tomislavgradu popunjen, te da ima još djece koja čekaju smještaj u vrtić. Istaknuo je kako su djeca budućnost hrvatskoga naroda, te da će Republika Hrvatska uvijek biti uz Hrvate u B i H i pomagati ih na sve moguće načine.

PRESLATKI SU!

SVOJ DJECI U VRTIĆU, TETAMA I SVIM DJELATNICAMA ŽELIMO RADOSTAN BORAVAK U NOVIM PROSTORIJAMA!

  Danas je Svjetski dan bez duhanskog dima

www.tomislavnews.com/Foto i video: Snježana

 

www.tomislavnews.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi