back to top

FOTO: U Grudama izabran “Najpoželjniji Hercegovac neženja”

U četvrtak je u Grudama, točnije u Marića gaju održano svečano proglašenje pobjednika izbora “Najpoželjniji Hercegovac neženja” za 2023. godinu.

Pobjednik izbora je Mateo Pinjuh iz Širokog Brijega, profesionalni vojnik koji se bavi i kickboksom.

Mateo je po preuzimanju nagrade imao neočekivan i neobičan zadatak, a to je da otpjeva jednu pjesmu, kako bi “dokazao” da je zaista “gospodin savršeni”.

Na iznenađenje, ali i na oduševljenje svih prisutnih, odlično je pjevao “Cesaricu”, a prisutni su ga podržavali gromoglasnim pljeskom.

Nagrada Stručnog žirija pripala je Vinku Hercegu iz Ljubuškog, koji je ujedno bio i drugoplasirani po broju pristiglih glasova.

Treća nagrada koju dodjeljuju medijski partneri projekta: Hercegovka.net i Hercegovački portal, pripala je Nerminu Leti iz Mostara.

U glazbenom dijelu programa nastupili su: baka Dana Petrović, Zorica Andrijašević Donna, Ivan Ćuže, Ivica Martić, Tereza Ostojić- Plesni klub Zrinjski iz Mostara, Ivana Pavković i Elena Pavlović.

Veselje u Marića Gaju potrajalo je do ranih jutarnjih sati, a goste su zabavljali Ivica Martić i Jure Begić na harmonikama.

foto: u grudama izabran “najpoželjniji hercegovac neženja” foto: u grudama izabran “najpoželjniji hercegovac neženja” foto: u grudama izabran “najpoželjniji hercegovac neženja” foto: u grudama izabran “najpoželjniji hercegovac neženja” foto: u grudama izabran “najpoželjniji hercegovac neženja” foto: u grudama izabran “najpoželjniji hercegovac neženja” foto: u grudama izabran “najpoželjniji hercegovac neženja” foto: u grudama izabran “najpoželjniji hercegovac neženja” foto: u grudama izabran “najpoželjniji hercegovac neženja” foto: u grudama izabran “najpoželjniji hercegovac neženja” foto: u grudama izabran “najpoželjniji hercegovac neženja”

Post FOTO: U Grudama izabran “Najpoželjniji Hercegovac neženja” je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas