Foto škola “Moje kulturno blago” – Mostar

Info centar EU u Bosni i Hercegovini će u Sarajevu, Mostaru, Banjaluci i Tuzli, organizirati dvodnevnu fotoškolu, nakon čega će uslijediti takmičenje iz foto reportaža, u okviru kojeg ćemo pozvati mlade ljude da pokažu ljepote Bosne i Hercegovine (kulturu, prirodu, tradiciju, zanate, orijentire i ljude) i učine je zanimljivim turističkim odredištem za domaće i strane turiste.

Iz Info centra EU pozivaju ljubitelje fotografije i foto reportaže (učesnici dolaze sa svojim mobitelima / foto aparatima, a mogu ponijeti i laptop ako imaju) da se prijave za foto školu koja će biti održana u:Mostaru – 12. i 13.07. (ponedjeljak i utorak) u Yunus Emre Enstitüsü – Mostar, Maršala Tita 162 od 10:00 do 17:00
Radionica se održava na otvorenom uz poštivanje svih sigurnosnih mjera zaštite, a uz zaštitne maske i dezinfekcijska sredstva, svim učesnicima bit će osiguran ručak i prigodno osvježenje.

S obzirom da je broj mjesta ograničen (predviđeno je do 15 učesnika) mole se svi mladi ljudi između 15 i 18 godina da se prijave na e-mail adresu [email protected] do 7.7.2021. kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto.

Radionice će voditi eminentni fotograf s više od 10 godina iskustva u tom polju, Jasmin Agović koji je bio uključen u razne fotografske projekte povezane s kulturom, putnim blogovima, dokumentarističkim i medijskim izvještavanjem.
On je i tvorac EUIC-ovog tutoriala za online školu fotografije koji bilježi više od 3.500 pregleda na YouTube-u (https://www.youtube.com/watch?v=ubnrE-5HXo4&t=5s), te voditelj foto škole „Uhvati trenutak“ održane prošle godine.

  Studentica Ljiljana Krtalić pobjednica natječaja iz likovne umjetnosti

Izložba najboljih radova, koja je održana u Mostaru, dostupna je na ovom linku: https://euinfo.ba/bs/izlozba-uhvati-trenutak-foto-takmicenje.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Opčine i gradovi