back to top

FOTO: NOVA oprema i uređaji u Domu zdravlja Tomislavgrad – još dobrih vijesti iz Doma zdravlja

U Domu zdravlja  Tomislavgrad u Službi za interne bolesti i Centru za fizikalnu medicinu i rehabilitaciji na raspolaganju  su novi  uređaji i oprema: 12. kanalni Ekg uređaji, holteri za krvni tlak, digitalne vage i visinomjeri, inhalatori, infuzijska pumpa, pregledni ležaj, autoklav, računalna oprema, oprema za čekaonicu, klima uređaji, traka za trčanje, kombinirani uređaji za elektro i ultrazvučnu terapiju, uređaji za eletroterapiju, magnetoterapiju te kontinuiranu pasivnu terapiju pokretom.

Projekt nabave opreme i uređaja je realiziran uz potporu Vlade Hercegbosanske županije u iznosu od 100.000,00 KM.

Ovim putem zahvaljujemo Vladi Hercegbosanske županije na potporama i u drugim Projektima Doma zdravlja Tomislavgrad a sve u cilju poboljašanja kvalitete zdravstvene skrbi korisnicima naših usluga.

UPRAVA DOMA ZDRAVLJA

JOŠ NOVOSTI IZ DOMA ZDRAVLJA TOMISLAVGRAD

Simpozij s međunarodnim sudjelovanjem „Sigurnost pacijenta – suvremeni izazovi“

Dana, 15.09.2023. godine, u Zagrebu, Dom zdravlja Zagreb – Zapad je organizirao Simpozij s međunarodnim sudjelovanjem „Sigurnost pacijenta – suvremeni izazovi“.  U stručnom dijelu Simpozija predavanjima o Kvaliteti u zdravstvu sudjelovala je i ravnateljica Doma zdravlja Tomislavgrad Ivanka Živković,dr.med.

Još jedna uspješna suradnja Doma zdravlja Tomislavgrad i Doma zdravlja Zagreb-Zapad.

9. Simpozij medicinskih sestara/tehničara

foto: nova oprema i uređaji u domu zdravlja tomislavgrad – još dobrih vijesti iz doma zdravlja

15.i 16.rujna, 2023. godine u Mostaru je održan 9. Simpozij medicinskih sestara/tehničara pod nazivom „Komunikacija kroz sestrinsku dokumentaciju“. Simpozij je organiziralo Udruženje medicinskih sestara u BiH uz potporu Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Na Simpoziju je sudjelovalo i 10 medicinskih sestara iz Doma zdravlja Tomislavgrad, vijesti su sa web stranice Doma zdravlja Tomislavgrad.

 

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas